Ez az outfit túl ”sok” lenne ?
Figyelt kérdés
Életem első nagy bulijába megyek majd, és nem tudom eldönteni hogy okés-e amit kigondoltam vagy túlságosan messzire mentem, esetleg mit változtassak, ha valaki tud valami tanácsot ne tartsa magában, esetleg tapasztaltabb csajok nagyon megköszönném ha segítenétek, de bárki más is írhat :D
Ez az outfiteeem amire gondoltam
jún. 2. 11:38
12/15 anonim válasza:
Nagyon jól áll neked!
Off: ha ránézek arra a nadrágra, instant megüt a hőguta. :DD
13/15 anonim válasza:
Írja itt a sok kanos csávó, hogy dejó. Persze, nektek biztos, lehet mit bámulni. De a kérdező szempontjából nem biztos, hogy előnyös.
15/15 ívy1 válasza:
30+ nőkènt az a vèlemènyem hogy jól áll neki.Túl van misztifikálva ez a nadrág,ennèl vannak extrèmebbek. Amúgy nekem is van,ès nem vagyok q.meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!