Ez az outfit túl ”sok” lenne ?
Figyelt kérdés
Életem első nagy bulijába megyek majd, és nem tudom eldönteni hogy okés-e amit kigondoltam vagy túlságosan messzire mentem, esetleg mit változtassak, ha valaki tud valami tanácsot ne tartsa magában, esetleg tapasztaltabb csajok nagyon megköszönném ha segítenétek, de bárki más is írhat :D
Ez az outfiteeem amire gondoltam
jún. 2. 11:38
3/15 anonim válasza:
Minden része krvás, dehát gondolom ez a cél
4/15 anonim válasza:
Ha benti nem lesz meleged egy olyan nadragba? Plusz ha ilyen pólót veszel fel szerintem egész este huzogatni fogod, és be is fülled.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, engedi láttatni amit látni kell. 😍
Ha az alakod is meg van hozzá, viseld bátran! ✌️
7/15 anonim válasza:
Szerintem nem az hogy túl sok, hanem szimplán ízléstelen.
8/15 anonim válasza:
Szerintem csinos, buliba tökéletes! 32/N
9/15 anonim válasza:
Ez olyan ruha, ami felhívás keringőre. Ha azt akarod, hogy minden faszi megpróbaljon megfogdosni, arra jó. Ha csak jól akarnád érezni magad a baratnőiddel, arra nem jó, mert ebben így nem fognak béken hagyni a részeg kanos kanok.
10/15 anonim válasza:
Nagyon ócska hatása van annak nadrágnak. Ez sehol nem mutat jól. Vagy vegyél rendes igényes bőrnacit, vagy hanyagold ezt a vackot. Amúgy én is egyetértek az előttem szólókkal, akik szerint k.rvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!