Mi volt a legrosszabb / legröhejesebb öltözködési divat az elmúlt 20-25 évben?
Jaj, nekem egy csomó tetszik ezekről a listákról.
Szerintem a crop top, meg egyéb has mutogatós ruhák. Nagyon kevés nőnek áll jól, hiszen anatómiai okokból sokszor még a vékony nőknek sem lapos a hasa, ez meg pont kiemeli amit nem kéne. Úgyhogy akinek jól áll az persze hordja, de mivel ilyen ember alig van, indokolatlannak gondolom hogy mekkora dömping van a boltokban ebből a fazonból.
A csípőnadrág ugyanezen ok miatt nem szerencsés.
A "telefosott" gatyával egyetértek. Mikor divat volt, akkor se hordtam. Nem értettem mi a jó benne, ocsmány volt, egyáltalán nem tetszett.
A többivel nekem semmi bajom.
Az én ízlésemnek:
- szilikonpántos melltartó, áttetsző szilikoncipő
- a csicsa csicsa hátán jellegű ruhák, főleg nőknél... flitter, glitter, kövecske, gyöngyöcske egy ruhán, főleg ha szöveg is van rajta csillámmal meg szívecske, Playboy nyuszi stb
ugyanitt: a mű Disney giccs esküvői ruhák habcsók aljjal, mindenféle strasszal
- a távolről bőrbetegségnek tűnő bézs alapon barna meg bordó virágos harisnyák a 2000-es évek végéről
- szandál-zokni, ill. rövidnadrág hosszú sportzoknival (idén jött újra divatba... alter srácok egy része nem ironikusan egy az egyben NDK turistának öltözik mostanában)
- csótányroppantó szandál
- suttyó poénos felsők, főleg férfiaknak (FBI - Female Body Inspector jellegű dolgok)
- plázap...a / k...ás szerelések (latex párducmintás cucc, p...asort, nagyon mélyen csípőfazonú farmer Playboy nyuszi köldökpiercinggel, melltartóméretű felső, vakolat smink, kilométeres műszempilla)
- manbun (az a típus, ahol alul fel van nyírva és a tetején van meghagyva némi kis hosszú haj a kontyhoz)
- pár éve ment a szőrmével bélelt bőrpapucs... no komment
- icipicike táska, amibe semmit nem lehet rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!