Mi volt a leggázabb és a legjobb retró trend? Mi a leggázab és a legjobb mai trend? Öltözködési,szépség,smink és hajtrendekre gondolok. Nektek van olyan amit régen szeretnétek de mostmár soha nem vennének fel?
Retró trendekből sztem a leggázabb volt a túl sok szolárium, elcseszett melírozás,és strasszköves holmik. De voltak még a rémes kocka, és hosszúorrú cipők is.😀
A legjobbak közé tartozott szerintem a fonalak belefonása a hajba. Emlékszem amikor oviban mindenki ezt csinálta. A trapézgatyákat is imádom. Szeretem még a bársony melegítőszetteket is. Szerintem ha jól viseled akkor nézhet ki jól. Ez a fesztiválos stílus is nagyon tetszik nekem
Mai trendek közül szerintem a legrosszabb a szaggatott harisnya meg ez az alter stílus. Most vagyok gimis és minden második ember így öltözik. Igazából nem néz ki rosszul, csak már kezd unalmas lenni.
A mostani trendek közül imádom hogy régi trendek kezdenek visszajönni, egy kicsit modernebb formában. A színes hajakat meg a piercingeket is szeretem, mondjuk nem magamon.
Nektek mi volt a kedvenc divatrrendetek?
Alakom sose volt hozzá, de tetszett a haspóló (csak a passzos), bővebb szárú csípőnadrággal, Buffaloval (tudom, megosztó, de én imádtam), nagy karika fülbevaló :D
Ezek jórésze jön szembe újabban. Egyfelől fura, másfelől tetszik.
Amit mindig ocsmánynak tartottam:
Elálló, rövid derekú felső, mélyülepű gatya, kockaorrú cipő, hegyesorrú tűsarkú (volt olyanom, de pff... 🤣), muszlim anyagú mindenféle színes bő cuccok...
Úristen a mélyülepű gatya...
Nagyon divatosak most gimiben. De az a mintás fajta, olyan hippis. Az nég jól néz ki de a hárem melegítőgatyák azok borzalmasak.
A trapéz csípőgatyát utáltam nagyon, csak azt lehetett kapni amikor tini voltam. Meg azok a hosszú csukaorrú cipők, főleg a pasztell rózsaszín műbőrből jaj :D a haspóló tetszett de akkor még nem volt hozzá szép hasam meg abban a környezetben nem mertem volna úgysem felvenni, de mostanság szoktam hordani. Meg még a vastag talpú cipők tetszettek anno csak már nem volt divat, mire belenőttem volna, most is hordok olyat ha találok.
Sminkben volt az a divat, hogy orgonalila/világoskék szemhéjak és pink fényes rúzsok, narancssárga alapozóval, iskolás koromban megesküdtem, hogy ha ez a smink akkor én a büdös életben nem fogok használni de aztán amikor mentünk városba és először láttam drogériás smink állványt, elszörnyülködtem, hogy ha ennyiféle színű cucc van, akkor miért mindenki csak a lilát meg a kéket keni :D
Ami sztem a leggázabb volt: kiló flitter, Playboy nyuszis mindenféle, csillogó köldökpiercing, kilométeres flitteres műköröm, k...s szettek (bikinifelső méretű felső, öv méretű szoknya, tanga csípőgatyából való kilógása)
Amire szívesen gondolok vissza: '80-as évekbeli fémes élénk színek, pasztell szemfesték, világos csillogós szemfesték, csillogós szájfény (főleg a kínai boltos "gyümölcs" ízű golyósok... ahh, a nosztalgia), áramvonalas edzőcipők... illetve szerintem a 2000es évek eleji vékony szemöldökök tök szépek voltak (a celeb szemöldökökre gondolok, nem a 2000es évek közepi leborotvált majd csíkban visszatetovált és zöldre kopottra... ha már belegondolok, ez mehet a legocsmányabb trendbe).
A 2000-res, 2010-es években akkor voltál menő csaj, ha általános iskolásként és gimisként úgy néztél ki, mint egy kiélt 50-es aranyásó feleség. Valamiért mindenki azzal akarta kihangsúlyozni a nőiességét meg a “nagylányságát”, hogy jóval öregebbnek tettette magát, mint ami.
Agyonszolizott bőr, ripacsos sminkek olyan tónusban, amik borzalmasan állnak, Kylie Jenner stílus majmolás…
És ha nem követted ezt a trendet, automatikusan óvodásnak vagy fogyatékosnak néztek az ilyen libák miatt.
Azt veszem észre, hogy szerencsére már mindenki annyi idősnek akar kinézni, amennyi. Többen felvállalják magukat, szeretnek kísérletezni a színekkel. Valahogy frissebb a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!