Bikini felső kismellre?
Tudnátok mutatni olyan bikini felsőket ami nem áll el az extra kicsi mellemtől 5 centire? :D
De tényleg. Olyan ami ha állnak mellettem nem látnak be, és kitölti a rendelkezésre álló teret. 😅
Köszönöm 🩷💜🤍
Egyszerű, vegyél szivacs nélkülit, azokból van egyszer háromszög alakú.
Vagy ilyen bandeau-jellegűt: [link]
#1koszonom!
Szivacs nelkulinel nem latszik at a mellbimbo?
7
Csak hiszitek:) Aki alaposan megnéz, az pontosan látja, hogy ezek a felsőknek ez a funkciója, hogy kompenzálni próbáljanak.
Nem inkább abba az irányba kellene elmenni, hogy semmi baj nincs azzal, ha valakinek kicsi a melle? Miért kell úgy csinálni, mintha nem lenne az és kiszivacsozni, felnyomni, oldalról összenyomni, gúzsbakötni, vélt optikai tuningot adni neki.. Ezekkel csak azt üzenitek, hogy mennyire elégedetlenek vagytok a testetekkel.
Az egyszerű háromszög felső szerintem is megoldás.
Nekem pasi szemmel piszkosul idétlenek ezek a fillentyűk-kallantyúk -zsabók..... bárhogy is nevezzük.
Végül is, egyetlen "haszna" van:
fölhívja a figyelmet, hogy a viselője valamit csalni akar, azaz többet/mást szeretne mutatni, mint ami a valóság.
(kb. olyan, mintha a pasik egy túlméretes banánt dugnának a gatyájukba és úgy pózolnának a vízparton)
Máskülönben egy fodor vagy egy szalag lehet tetszetős látványelem egy koktélruhán vagy egy blúzon, na de egy vizes fürdőruhán, csupán vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!