Nyáron hogy öltözzön amikor orvoshoz megy egy 37 éves férfi? Rövidnadrág és rövid ujjú felső jöhet csak szóba.
Én sem vágom teljesen, miért kellene öltönyben az orvos elé járulni. Rohadtul nem az érdekli, hogy miben vagy. Jó nyilván van egy szint, nem a legócskább szakadt otthoni melegítőmben mennék oda én sem. De egy mindennapi utcai ruha szerintem teljesen megfelelő.
Az én háziorvosom pl. egy 50+-os fószer. Mindig sima kék farmernadrágban van. Először én is furcsálltam. De ha neki ez kényelmes, akkor felőlem legyen abban. Én sem azért megyek oda, hogy az ő öltözködését elemezzem.
Nyári melegben, 40 fokban pedig nem értem miért kellene valakinek meggebednie a hőségtől, csak mert nem tini már. Én pl nem vagyok dagadt, nem visszeresek a lábaim, nem vagyok extrém szőrös, nem vagyok ráncos, nincs semmilyen testi hibám, ami miatt rejtegetni kellene a lábaimat. 41 évesen is rendszerese sportolok.
De ha valaki öltönyben, állig begombolva érzi jól magát az orvosnál, felőlem menjen abban!
Rövidnadrág+ rövid ujjú ing. Ennyi bőven elég, ha mész orvoshoz.
Honnan jött az, hogy orvoshoz öltönyben kéne menni? 🤦🤷
Azért elég elképesztö, hogy a többségnek csak a rövidnadrág és öltöny/frakk a két lehetöség, pedig rengeteg köztes öltözet is létezik.
Szerintem is a rövidnadrág nem passzol ilyen esetben, de NEM öltöny, hanem egy kényelmes vászonnadrág vagy farmer sokkal megfelelöbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!