Nyáron hogy öltözzön amikor orvoshoz megy egy 37 éves férfi? Rövidnadrág és rövid ujjú felső jöhet csak szóba.
#10, én azt írtam, hogy normál hétköznapi utcai viselet. Ha nem öltöny, akkor ez egyből rövidnadrágot jelen? Mert szerintem ez simán lefedi a vászonnadrág, farmer fogalmát is.
Nyáron, mikor valóban dög meleg kánikula van, csak az orvos kedvéért nem fogom magam farmerban aszalni. Azaz tudatosan nem teszek le a rövidnadrágról, csak mert juj, megbotránkozik rajta az orvos! Voltam már olyan orvosi vizsgálaton, ahol alsónadrágra le kellett vetkőznöm. Ott se kellett takargatni a lábaimat, meg nem kellett szégellősködni.
A legfontosabb, hogy ne legyen szakadt, ne legyen koszos.
Egy hosszú vékony vászonnadrágot egyébként érdemes beszerezni nyárra. Régen én is mindig rövidnadrágba jártam, aztán rájöttem, hogy nem a nadrág hosszán múlik, hogy melegem van-e, hanem a nadrág anyagán. De egy bizonyos hőmérséklet felett mindegy mit veszel fel, ígyis-úgyis meleged lesz.
Egy lenvászon ing is jó szolgálatot tehet. Mediterrán övezetben is ilyenekben járkálnak a férfiak és ott melegebb van.
Nalunk a haziorvos szakadtfarmer rovidgatyaban rendel nyaron pl lmao
35-40 eves kb, ne agyalj ezen ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!