Fekete fehér csíkos szoknyához milyen színű felső illik?
Figyelt kérdés
Csak teljesen fehér vagy teljesen fekete?2024. ápr. 16. 10:37
2/10 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez jutott még eszembe. Köszi
2024. ápr. 16. 10:41
4/10 Metionin válasza:
Én feketével hordom, bár nem is nagyon van másmilyen :D de egyszínű felső szerintem több színben menne hozzá, bordó, sötétzöld, sötétkék akár.
5/10 anonim válasza:
Attól függ milyen stílus.
Fekete és fehér biztosan.
Ha goth hatást akarsz, vagy nem zavar ha kicsit Tim Burton, akkor lila, bordó, piros.
Ha inkább tengerészeset, akkor sötétkék, piros, farmer és nyers-bézs kiegészítõk (pl kötéllel díszített szandál, szalmakalap)
Ha high fashion vagy irodai jelleg a cél, akkor telített alap színek, pl mustár sárga, piros, királykék stb.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2024. ápr. 16. 11:38
7/10 anonim válasza:
Persze azt sem árt tudni, milyen alkalomra, milyen képet szeretnél kialakítani magadról másokban.
8/10 anonim válasza:
Na az egyáltalán ne izgasson, amit az utolsó ír. Pont ne mások miatt alakíts ki képet. Csakis magadnak.
9/10 anonim válasza:
Nem én vagyok a 7es, de bizonyos mértékig azért fontos, hogy az ember kialakíson egy képet magáról a külvilág felé.
Ennek természetesen harmóniában kell lennie aki te vagy, de van egy társadalmi vetülete annak, hogy hogy nézel ki, mit veszel fel stb.
És lehet ez a kép az, hogy te egy független, öntörvényû lélek vagy, de ez is egy kép, vagy autentikus valakinek, vagy nem.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazából hétköznapra gondoltam, munkába, és annyi a célom hogy harmóniában legyenek rajtam a színek, és hirtelen soknak találtam ha a szoknya 2 színe mellé jönne még egy harmadik is, de végülis belegondolva amiket írtatok azok jók.
2024. ápr. 16. 18:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!