Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen bikini alsó manapság...

Egy ilyen bikini alsó manapság nem kirívó már? Felvennétek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan vannak tangás bikini alsóban, eddig brazil alsókat használtam, de most szeretnék én is kicsit extrábbat úgymond. Párom mondta őt nem zavarja, ha szeretném nyugodtan. És ez nagyon megtetszett.

[link]

Szerintetek? Ti felvennétek lányok, nők?

2024. máj. 17. 10:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Felvenném.Akkor is megbámulnak,ha sima bugyis bikini alsóban vagyok.Ha jól érzed magad benne,vedd fel nyugodtan.
2024. máj. 18. 09:16
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

A 2-esnek és a 6-osnak van igaza.

Ha jól érzed magad így hogy a férfiak utánad fordulnak, és a nők meg rosszállóan néznek rád akkor hordj nyugodtan tanga bikinit.

2024. máj. 18. 13:40
 13/24 A kérdező kommentje:
Külföldi tengerparti nyaralásra terveztem felvenni. Strandra itthon erősnek érzem kicsit én is. Bár tényleg sokmindenkit láttam már tavaly is hasonló tanga alsóban.
2024. máj. 18. 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek nekem is vannak.. Nálam alap viselet a strandon..N
2024. máj. 18. 23:22
 15/24 anonim ***** válasza:
37%
Fiatal férfiként mondom hogy nem értem miért vesznek fel ilyeneket a nők nyilvános helyen? Engem nem mintha zavarna mert utána fogok fordulni az biztos csak akkor sem értem. Úgy gondolom hogy ez a női test eltárgyiasítása, a férfi elvárásoknak való megfelelés de ez nem az én bajom.
2024. máj. 19. 01:22
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

11 el értek egyet

Nincs semmi extra benne.Arról már nem beszélve,hogy külföldi tengerpartok kb lexarják,mert nem olyan agymosottak az emberek mint ithon.Hogy megnéznek e?

Biztosan meg.És mi lesz akkor úristen!!

Nézd ott van Erzsike Magyarországról egy tangabikiniben!!Ráadásul pirosban!!Ezt a szenzációt!!

Hú..nézd már tangabikin van rajta!!Azta!!

Itt a balkánon még mindig összefut az utca,ha meglátnak egy ful exrás Mercedest vagy újjabb kiadású BMW-t.

2024. máj. 19. 09:29
 17/24 A kérdező kommentje:
A héten megveszem, sikerült elhatározni magam. Olyannyira hogy néztem a calzedoniban is egyet és az is megtetszett :)
2024. máj. 20. 14:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért akarja felvenni, hogy utána forduljanak a pasik, hanem azért, mert tetszik neki. Nem minden a férfiak körül forog :)

2024. máj. 20. 16:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik ès jól èrzed magad benne mièrt ne vehetnèd fel főleg külföldön ahol sokfèle ember van ès màsok a szokàsok. Màsokkal pedig nem kell foglalkozni mindig vannak, voltak irigyek ès kötekedő emberek.
2024. máj. 20. 16:30
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi 18as. Igen, csakis azért venném fel mert nekem tetszik. Szépnek és csinosnak látom. Alapból csak tangás hordok mert ez a kényelmes nekem. Ezer is kérdeztem meg a párom zavarná e ha vennék ilyet mert egyáltalán nem akarnám mutogatni magam. Szépnek, csinos am tartom és barnulni is jobban lehet benne.
2024. máj. 20. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!