Te felvennétek ilyen bikini alsót?
Figyelt kérdés
Külföldi tengerparti nyaralás, vagy wellnes alkalmával felvennétek olyan alsót mint az egyes vagy ez már túl merész? Esetleg strandra?
1.
Vagy inkább ez a változat ami kevésbé merész?
2.
Ki melyiket választaná? Korotokat is írjátok a válasz végére.
2018. máj. 23. 12:58
1/24 anonim válasza:
Igen fel. Az 1. jobban tetszik.
2/24 anonim válasza:
Az első undorító és közönséges. Nem utolsó sorban a 90-es években volt max divat, most már ultra ciki a tangás fürdőruha.
A második jó.
3/24 anonim válasza:
Nem merész, hanem túl közönséges az első.
28N
4/24 anonim válasza:
Én a másodikat választanám.
18/L
5/24 anonim válasza:
Ez nem merész, hanem prosztó. Egyiket sem választanám.
Huszonéves lány vagyok.
6/24 anonim válasza:
másodikat venném fel, de az nem tetszik, hogy fekete
28 vagyok
7/24 anonim válasza:
Egyiket sem venném fel, de ha választani kell, akkor inkább a másodikat.
33
8/24 anonim válasza:
első számomra túlságosan merész
másodikat választanám
9/24 anonim válasza:
Én az elsőt tuti nem vállalnám be. A második csinos, de szerintem picit az is túl sokat mutat. Ha a szerelmemmel, szűk családi körrel vagy barátokkal mennék fürdeni lehet felvenném.
10/24 anonim válasza:
Másodikat igen. Az a "baj", főleg az elsővel, hogy eddigi életemben csak olyan nőt, lányt láttam, akinek nagyon nem kellene hordani (és mutogatnia magát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!