Te felvennétek ilyen bikini alsót?
Külföldi tengerparti nyaralás, vagy wellnes alkalmával felvennétek olyan alsót mint az egyes vagy ez már túl merész? Esetleg strandra?
1.
Vagy inkább ez a változat ami kevésbé merész?
2.
Ki melyiket választaná? Korotokat is írjátok a válasz végére.
Ha nagyon választani kéne, a másodikat, inkább. De nekem nincs elég jó fenekem ehhez.
22
Én a második féle fürdőruhákat szeretem. Nem tudom magamon elviselni a nem tanga bugyikat, de elég ez is, és ízléses maradtam. Bár nem sokkal kevesebbet mutat az első, annyira keskeny az anyag, hogy azt az érzést keltené, nincs rajtam semmi.
23/L
a kevesebb néha több, nekem olyan van, mint a második :) az nagyon szép
az első nagyon pici, vannak ennél szebb tangák, soha nem venném fel, sehova, még nadrág alá se, nagyon kényelmetlennek tűnik, szerintem nem is szexi
A második aránylag jó, de az első a legszebb! Nekem is olyan jó s..eggem van, mint annak a nőnek!
Ui.: Mi az, hogy nincs s..egge ezeknek a nőknek. Még ugyan formás és kerek a fenekük! Nagyon jó nők!
Biztos valami dagadt disznó hívja őket s..eggetlennek!
17
Pasi és bunkó ...
Nem az alak határozza meg a fürdőruha viselését, mindenki azt hordjon, amit akar, az mindegy. A társadalmi státusz annál inkább: a viselt fürdőruháról könnyű megmondani, hogy az illető hol van a ranglétrán, s azt is, hogy mikor került oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!