Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok miért hordanak...

A lányok miért hordanak cicanadrágot?

Figyelt kérdés
Nem akarok semmibe belekötni csak azt szeretném megkérdezni hogy mi értelme van felvenni azt a nacit. Ha egy férfi meg úgy néz rád akkor odamész és le ordítod.Mi értelme van akkor felvenni ezt a kirívó ruhát?

máj. 15. 06:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
41%
Mert cicák.
máj. 15. 20:07
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Kezdjük el számolni, hány ilyen ideges kérdés lesz nőkről, és hány férfiakról.
máj. 16. 11:53
 23/35 anonim ***** válasza:
39%
Kényelmes és hidegebb időben melegíti a lábszárat de a lábfej mégis meztelen marad így esztétikus, sexy is.
máj. 16. 12:30
 24/35 anonim ***** válasza:
65%
Azért vannak kényelmetlen leggingsek is, nem mind kényelmes. Van aminek a dereka olyan szoros hogy szorítja a hasát. De soknak a bokarész olyan szűk, hogy alig lehet fel/le venni.
máj. 16. 12:46
 25/35 anonim ***** válasza:
59%

23.

Hideg időben pont mezítláb kell tapicskolni, ja.

Amúgy mi az a sexy, nem tudsz magyariul?

máj. 16. 13:15
 26/35 anonim ***** válasza:
35%
Na megjött a nyelvtannáci aki csak ezzel tud érvelni. ;)
máj. 16. 13:28
 27/35 anonim ***** válasza:
23%
mai napig sem értem miért hívják eszt ruházatot cicinadrágnak biztos hogy nem cicából készült egy idióta lehet az aki ki találta eszt nevet.
máj. 16. 14:33
 28/35 ívy1 ***** válasza:
75%
Nem lány vagyok hanem nő,ès azért hordom mert, számomra ez a legkènyelmesebb ruha! Nem mentem mèg oda senkihez leordítani, amúgy sem azzal foglalkozok hogy,ki hogy nèz rám.Kaptam már vèlemènyt,de kultúrát stílusban!
máj. 16. 14:45
 29/35 anonim ***** válasza:
43%

Kirívónak semmiképpen nem navazném. Amúgy én már évek óta nem láttam senkin cica nacit hal Istennek. Sajnos az is felvette, aki úgy nézett ki benne, mint egy telepfhosott búvárruha.

Amúgy neked miért van negatív tapasztalatod? Csak nem odamentél, hogy szia cica, jó a nacid? 🤣 Csak mert extra szánalmas.

máj. 16. 15:15
 30/35 anonim válasza:
43%

Utolsóval egyetértek abban,hogy az a baj vele,hogy sajnos boldog boldogtalan felveszi. Nekem napi szinten ég ki a retinám,mert kövér, szétfolyt testű főként fiatal lányok felveszik magukra nyakig felhúzva persze crop toppal.

Szerintem irtó gusztustalan és igénytelen.Egy csinos lányon jól mutat,ha nem látszik át és nem vág be itt ott. A mai tiniknek nagyon nincs önkritikájuk. Nem is értem. Nem látják a tükörben,hogy rohadtul gáz? Meg kellene tanulni végre mindenkinek az alkatához illően,ízlésesen felöltözni. Kövéren is lehet csinosnak lenni.

máj. 16. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!