A lányok miért hordanak cicanadrágot?
#10 úgy értem, hogy utcán is hordva, ahogy a nők.
Ha kényelmes akkor miért nem látni ilyen öltözetű férfiakat?Igaz sok pasi sportolni sem veszi fel.
Sok férfi hord passzos nadrágot sporthoz, futáshoz bringázáshoz stb.
A mindennapokban nem számít férfias/dekoratív viseletnek. Azt senki nem mondja hogy ne lenne kényelmes.
Fura, hogy sportoláskor nem számít a 'férfiatlan' 'dekoratívitlan' kinézet, utcán már igen. Ezek szerint utcán nem azok az emberek járnak, akik sportolni 😉.
Egyébként volt ahol divat volt/az a leggings utcán is férfiakon, a meggings divat 8-10 éve felbukkant külföldön.
Mégis mi a fura benne? Sporthoz praktikus, kényelmes, funkcionális öltözetet szokás viselni, nem divatbemutatózni.
11#
Otthon azt is hordok.Utcán futáshoz szoktam.Nyilván egy esküvőre vagy pld sétálgatni a Vácin nem fogom felvenni.Nem azért mert kilátszik a seggem ,hanem egyszerűen nem ioda való.Kb mint a szandálban színházba menni.
Amúgy ilyen helyekre szabadidőt se vesz fel az ember.Szval tökmindegy ebből a szempontból.Számomra az egy szabadidős sporttevékenységhez illő ruhadarab.
#14 Sok ffi csak azt vesz fel, amit az anyja vagy a nője ráad,megvesz neki. Ők meg eleve abból indulnak ki, hogy a ffiaknak csakis a bő ruhák valók. Ez a konzervatív felfogás sok ffiban is átkonvergálódott, és mégha szeretne szűkebb nadrágokat hordani, akkor sem fog ha szeretné,jól is állna neki,mert belesulykolták, hogy az nem ffias 😉.
#16 Azért mert egy nadrág passzos, nem=sportos.
Vannak kimondottan utcai, alkalmi leggings típusú nadrágok, én amikor leggingsben jártam sosem sport célra készült legginst hordtam, hanem ami utcán,partin lehet felvenni.
18#
Engem nem különösebben zavar,ha vki hordja.
Én nem hordom utcán.
De mint mondtam én szabadidőnadrágot sem hordom után.
Más tészta ha leviszem a kutyát a parkba vagy lemegyek a dunapartra.
Egyébként jol szemlélteti ezt pld a baseball sapka.
Van aki hordja mindenhol.Van egy ismerős haver,akinek egy tucat jó drága gyűjteménye van és mindig a fején van télen nyáron.
Én pld nem szeretem mert beizzad a fejem.
Alkalmanként felveszem,de kimondottan elvagyok nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!