Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok miért hordanak...

A lányok miért hordanak cicanadrágot?

Figyelt kérdés
Nem akarok semmibe belekötni csak azt szeretném megkérdezni hogy mi értelme van felvenni azt a nacit. Ha egy férfi meg úgy néz rád akkor odamész és le ordítod.Mi értelme van akkor felvenni ezt a kirívó ruhát?

máj. 15. 06:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

#10 úgy értem, hogy utcán is hordva, ahogy a nők.

Ha kényelmes akkor miért nem látni ilyen öltözetű férfiakat?Igaz sok pasi sportolni sem veszi fel.

máj. 15. 14:16
 12/35 anonim ***** válasza:
78%

Sok férfi hord passzos nadrágot sporthoz, futáshoz bringázáshoz stb.

A mindennapokban nem számít férfias/dekoratív viseletnek. Azt senki nem mondja hogy ne lenne kényelmes.

máj. 15. 14:29
 13/35 anonim ***** válasza:
12%

Fura, hogy sportoláskor nem számít a 'férfiatlan' 'dekoratívitlan' kinézet, utcán már igen. Ezek szerint utcán nem azok az emberek járnak, akik sportolni 😉.

Egyébként volt ahol divat volt/az a leggings utcán is férfiakon, a meggings divat 8-10 éve felbukkant külföldön.

máj. 15. 14:36
 14/35 Metionin ***** válasza:
85%
Valamiért sok férfi idegenkedik a szűk cuccoktól, pl. a slim fit ing vagy a skinny nadrág is soknak jól állna, sőt jobban mint az egyenes vagy a bő de mégis a bővebbet hordják.
máj. 15. 14:39
 15/35 anonim ***** válasza:
83%

Mégis mi a fura benne? Sporthoz praktikus, kényelmes, funkcionális öltözetet szokás viselni, nem divatbemutatózni.

máj. 15. 14:43
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

11#

Otthon azt is hordok.Utcán futáshoz szoktam.Nyilván egy esküvőre vagy pld sétálgatni a Vácin nem fogom felvenni.Nem azért mert kilátszik a seggem ,hanem egyszerűen nem ioda való.Kb mint a szandálban színházba menni.

Amúgy ilyen helyekre szabadidőt se vesz fel az ember.Szval tökmindegy ebből a szempontból.Számomra az egy szabadidős sporttevékenységhez illő ruhadarab.

máj. 15. 15:53
 17/35 anonim ***** válasza:
53%
Ja,és a (16#) ffi voltam!
máj. 15. 15:55
 18/35 anonim ***** válasza:
82%

#14 Sok ffi csak azt vesz fel, amit az anyja vagy a nője ráad,megvesz neki. Ők meg eleve abból indulnak ki, hogy a ffiaknak csakis a bő ruhák valók. Ez a konzervatív felfogás sok ffiban is átkonvergálódott, és mégha szeretne szűkebb nadrágokat hordani, akkor sem fog ha szeretné,jól is állna neki,mert belesulykolták, hogy az nem ffias 😉.

#16 Azért mert egy nadrág passzos, nem=sportos.

Vannak kimondottan utcai, alkalmi leggings típusú nadrágok, én amikor leggingsben jártam sosem sport célra készült legginst hordtam, hanem ami utcán,partin lehet felvenni.

máj. 15. 16:29
 19/35 anonim ***** válasza:
54%

18#

Engem nem különösebben zavar,ha vki hordja.

Én nem hordom utcán.

De mint mondtam én szabadidőnadrágot sem hordom után.

Más tészta ha leviszem a kutyát a parkba vagy lemegyek a dunapartra.

Egyébként jol szemlélteti ezt pld a baseball sapka.

Van aki hordja mindenhol.Van egy ismerős haver,akinek egy tucat jó drága gyűjteménye van és mindig a fején van télen nyáron.

Én pld nem szeretem mert beizzad a fejem.

Alkalmanként felveszem,de kimondottan elvagyok nélküle.

máj. 15. 16:45
 20/35 anonim ***** válasza:
69%
Mert puha és kényelmes
máj. 15. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!