Mégis miért tartják sokan közönségesnek ezt a viseletet?
-fekete cicanadrág
-vastag, horgolt meleg sál
-fekete bőrdzseki
-platformos bokacsizma
-hosszított felső (színben a sálhoz illő)csinos övvel
-és egy, a cipőhöz illő táska
Ezt sokan pláza pi.ásnak, sőt, k.rvásnak tartják. De mégis miért? A hosszított felső takarja a feneket, a meleg sál
takarja a dekoltázst. Egyáltalán nem magamutogató, mégis sokan megvetik az ilyen öltözetű lányokat. Pedig szerintem csinos viselet. Én is kedvelem.
Nos, en peldaul leinkabb szovetnadragot hordok kivagott inggel, rovidujju pulcsival, vagy miniszoknya, de akkor terdcsizmaval es szovetpoloval meg hozzaillo kardigannal. Harom szinbol all a ruhataram: kekes, bordo es barnas arnyalatok, ezeket kombinalom feketevel es feherrel. Negy -ot kabattal kombinalom, ami eppen megy hozza. Hosszu cuccokhoz rovid kabat, rovidekhez hosszitott kabat.
Soha nem veszek fel valamit azert, mert eppen az meno, csakis azt hordom ami jol all. Ennyi a "titok" hogy ne legyek kozonseges meg alpari kinezetu.
19:03 vagyok
és egyébként hiába parasztozzátok le, attól, hogy így öltözködik még lehet ugyanolyan jó ember mint mondjuk egy farmer-pólós viseletű emberke SŐT! Ti csak skatulyázni tudtok, dobálóztok itt a sablonszöveggel, mert ahhoz már kevés az értelem, hogy bele gondoljatok, hogy lehet hogy egy halál jó fej csajszi kérdezett tőlünk ENNYI!!!
22/L
19:15 köszönöm szépen, igazán kedves vagy:)
19:16.. a te kommentedhez inkább nem fűznék hozzá semmit, és szerintem az a legdiplomatikusabb, ha te sem írsz több választ, hisz mint látható nem érted a kérdés lényegét.:)
Egyébként 18 éves vagyok, és 7 év elteltével már én sem vállalnám be!:P
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!