Mégis miért tartják sokan közönségesnek ezt a viseletet?
Figyelt kérdés
-fekete cicanadrág
-vastag, horgolt meleg sál
-fekete bőrdzseki
-platformos bokacsizma
-hosszított felső (színben a sálhoz illő)csinos övvel
-és egy, a cipőhöz illő táska
Ezt sokan pláza pi.ásnak, sőt, k.rvásnak tartják. De mégis miért? A hosszított felső takarja a feneket, a meleg sál
takarja a dekoltázst. Egyáltalán nem magamutogató, mégis sokan megvetik az ilyen öltözetű lányokat. Pedig szerintem csinos viselet. Én is kedvelem.
2010. okt. 28. 18:41
1/59 anonim válasza:
szerintem nem ribancos.nagyon is csinos.aki mást mond az egy irigy .....!mert nem meri felvenni
2/59 A kérdező kommentje:
Igen, én sem értettem hogy ez mégis miért közönséges. Egyik kedvenc viseletem!:)
2010. okt. 28. 18:46
3/59 anonim válasza:
Nézd meg egyszer, hogy miben állnak a prostik az útszélén. Na, ezért.
4/59 anonim válasza:
Attol meg eleg parasztos "viselet" hogy neked tetszik. Szerintem nemcsakhogy igenytelen igy feloltozni, hanem tenyleg parasztos. Ilyet csak azok vesznek fel, akiknek gözük sincs arrol, hogy lehet izlesesen feloltozni.
5/59 anonim válasza:
És igen, valóban irigy vagyok, és nem imerném felvenni. Főleg ilyen hidegben, meg amúgy is nagyon dudorodna a "zacsi".
6/59 A kérdező kommentje:
Hát biztos nem ilyenben. Vastag. meleg sállal, csinos cipővel, stílusos hozzá illő táskával.
A prostik emm.. talán latex gatya, ha lehet akkor kiszaggatott, undorító, ocsmány csizma, valami műszőrme "kabát". Tehát szedett-vedett az egész.
A kettő igen távol áll egymástól. :)
2010. okt. 28. 18:52
7/59 A kérdező kommentje:
Parasztos? Ezt kifejtenéd kedves válaszoló? Attól tartok nem értem mire gondolsz.:)
2010. okt. 28. 18:53
8/59 anonim válasza:
a platformos bokacsizma egybetalpú? lehet ciki, de nem tudom, azon kívűl szerintem nincs semmi gond a szetteddel, ha mondjuk hosszú csizma lenne, a kritizálóknak jobban tetszene?? Vagy mi nem tetszik benne? Amúgy én is öltözködöm így, de még ilyet nem hallottam rá, max mondjuk 3-4 centis sarkú, szolíd bokacsizmával, vagy hosszabbal veszem fel. A cicagatyót meg azért szeretik a lányok, mert vékonyít és kényelmes ;)
9/59 anonim válasza:
Minden második tinilány így öltözik. Nekem inkább unalmas, meg néha kicsit prosztó a csicsás bőrdzseki+platfromos magassarkú kombója. De amúgy meg nem vált ki belőlem olyan érzést, hogy "na ez krva".
10/59 anonim válasza:
nálam csak a cicanaci veri ki a biztosítékot, olyan, mintha semmi nem lenne az illető lábain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!