Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi most a divat 12-15 éves...

Mi most a divat 12-15 éves fiúknak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
B.zis stílus, k.csög öltözék. Minél ratyibban nézel ki, annál menőbb leszel.
2010. okt. 28. 17:35
 12/21 A kérdező kommentje:
részben igaz is
2010. okt. 28. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Az én oszt.társaim is kezdenek marhára el - "DzsásztinBíjjbör" - ösödni. Én személyesen rühellem a kissrácot. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy már (asszem) lassan 17 éves... Undorító. fiúkon ott virít az ócska Supra - hamisítvány (Talán az egyikőjüknek igazi...), meg az a pofába lógós búzacsíra haj. Fujj, és még vasalják is. Bocsánat, kérdező az offért, de ezt ki kellett engednem. :D

11/L

2010. okt. 28. 18:36
 14/21 A kérdező kommentje:
nem baj, egészségedre!akkor nem vagyok egyedül :)
2010. okt. 28. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet :)

Sztem is a JB stílus most a menőő..nekem tetszik,ahogy öltözik,és a hangját is szeretem.

Love JustinBieber  :D

2010. nov. 8. 20:50
 16/21 anonim válasza:

14 éves vagyok, és hát, ha végignézek az utcán, akkor mindenhol vasalthajú Converse cipős b*zikat látok. Az öv rajtuk van, de a gatyájuk kb. a seggük alá csúszik le...

Légy egyéniség, én gyűlölöm ezt az egész divatmajmolást. Nekem ne mondja meg senki milyen ruhában járjak, én olyat veszek fel, amiben jól érzem magam. És itt nem a retro 60as évekbeli bőrdzsekire kell gondolni, hanem kevésbé márkás cuccokra, mert mondjuk nekem csak HnMre tellik, nem Nikera... Mégsem érzem kevesebbnek magam, és akik ez miatt beszólnak, azoknak legszívesebben bevernék egyet. Mit foglalkoztatja az őket, hogy a másik hogy néz ki? Ha még lányok hagyján, de fiúkról van szó, azok tesznek folyamatos megjegyzést mindenre körülöttem, ha valakin nem deszkáscipő van már b*zi. Én ezt pont fordítva gondolom..

14/F.

Bocs, ha nyers voltam, de ki kellett engednem magamból ezeket..

2010. nov. 8. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:
én az egyéniség híve vagyok de egyetértek abban hogy a mostani divat olyan mint amit aza kisgyerek hord a videoklipekben... utálom a srácot de legalább emberien öltözik. a vasalt hajat meg felejtség már el a fiúk, meg ezt a retardált fejet is ami bíbörnek van... legyen rövid elől dúrd fel, oldalt jobban felszedve. kevesebbet fogod magad igazgatni, inkább nélzel ki férfiasan, mint b?zisan.
2010. nov. 8. 23:33
 18/21 anonim válasza:

haj --> [link]

pár híresség hajstílusa--> [link]

[link]

JB --> [link]

2012. aug. 21. 13:53
 19/21 TipM válasza:

Justin divatosan öltözködik, most az ilyen korú fiuknak ez való.

Az pedig igaz hogy Justin TELJESEN éretlen testileg is meg agyilag is :)

2012. aug. 29. 17:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia, bár már nem igazán aktuális, de tudok segíteni, ha kell.:)Lány vagyok, és nekem személy szerint nagyon tetszik, ha egy fiú színesen öltözködik(színes, mintás síkabát, sapka..), vagy egy bőrdzseki, és alá kapucnis pulcsi, aminek ki van téve a kapucnija.A haj ne legyen nagyon pici tüsi, inkább kicsit hosszabb kócos hatást keltő.:)) Ne legyen letolva a gatyája, és lehessen látni, hogy férfias, ne lógjon ki a rózsaszín boxer....-.-

cipő legyen magas szárú, valamilyen színes (nem "puffasztott") deszkás cipő .:) Én imádom ezt az öltözködési stílust.:))))

14L

2013. febr. 7. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!