Mi most a divat 12-15 éves fiúknak?
justin stílus
deszkás cipő, edző cipő !! márkás legyen (nike, adidas, lacoste, converse,dc)
ilyen márkájú pólók pl.:hervisből (ott vannak akciók)
gatya farmer (levis, new yorker, h&m)
sál kockás (árus, kínai is)
kabát fekete bőr
ja és öv
nem árt egy nagy kerek számlapos óra drága stílus
vágass justin hajat, ha középen össze van nőve a szemöldököd szedesd ki
david beckham parfüm, vagy axe tuti
egy jó converse, vagy más sport márkás táska
remélem segítettem;)
17:07es vok
ha szereted az ékszert pár karkötő (szilikonos, ezüst, fa) / nyaklánc még belefér
de sztem mindent elmondtam, ha van pár vicced, beszólásod te leszel a legjobb srác, a csajok csak néznek
sportolj, focizz, kosarazz ;) ennyi az ötletem
szia
Figyelj, én megmondom szívesen, hogy mi a divat, de ha nem érzed magad jól benne, az a ruha akármilyen divatos, így is-úgy is béna lesz.
Egyet ne felejts el: Az ilyen korú lányok 25%-a megnézi, hogy milyen a cipőd. Szerintem ilyenkor a magas szárú a legjobb. Nem tornacipő, hanem valami normális... Laza farmer, élénk színű póló, meg valami cipzáros felső.
A csajok még a hajra is érzékenyek, úgyhogy az öltözéked kiegészítése érdekében csinálj valamit azzal is :)
A JBieber-féle bili-szerű hajat felejtsd el, inkább valami összevissza-tüsis hajad legyen :) De ezek csak tanácsok...
tüsi haj visszatetsző
inkább vasald, vagy ha göndör az nagyon cuki
hidd el
a csajok odáig lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!