Mi a divat most 12 éves fiúknál?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy mit vegyek fel a suliba2010. szept. 12. 18:46
1/10 anonim válasza:
Talán ruhát :)
Gazdag vagy, vagy csóri?
Ha utóbbi, akkor tudok segíteni.
2/10 anonim válasza:
hát a csőnadrág meg deszkás cipő csövesssapival.. sajnos.
3/10 A kérdező kommentje:
inkább gazdag de a kettő közt
2010. szept. 12. 19:32
4/10 anonim válasza:
converse cipő, csőgatya, hosszú póló
5/10 anonim válasza:
Fiam, a csőnadrágtól a nemi érésed veszélybe kerülhet, mert elszorítja a nemiszervedet. Inkább rendes nadrágot hordj.
Üdvözlettel Dr. Akula József
6/10 anonim válasza:
xdd
egyenesszárú egyszínű nadrág, cipzáros pulcsi, nyomottmintás póló, deszkás&tornacipő, és csövessapi:D nekem tetszik mérkell fikázni?:(
7/10 anonim válasza:
12évesen mi a francért kell a divatot követniiiii?:(
9/10 anonim válasza:
Most még inkább az legyen a divat neked, amit anyukád rád ad. Igaza van Akula dr úrnak, a szűk nadrág tényleg elszoríthatja a fejlődésben lévő nemi szerveidet, és 20 éves korodra olyan leszel mint SP. Szerintem ő is a divatot követte annó...
10/10 TipM válasza:
12 Évesen ? Justin-t nézted már ?
Valami ilyesmi.
Esetleg lehetnél egyéniség ! Valami drága cipő, vagy csak annak nézzen ki. Cső farmer és hosszú fehér póló, fiús ékszer karkötő ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!