Mi a divat most a fiúknál? (14-18kor)
:D Köszi én lány vagyok :)
csak kiváncsiságból kérdezem
Hát én 15/f vagyok, és én spec. utálom az ilyeneket.
Inkább elegánsabban öltözködök, sportzakót imádom, és szerintem így jobb, mint diavtosan öltözködni, mert manapság mindenki teljesen egyhangúan öltözködik. Így legalább ki lehet tűnni a tömegből
Az utolsó, 15 éves srácot leszámítva: Kiba.szottul el vagytok tájolva. A "páwaság", az "emo", a Converse-Etnies-Vans csőgatyával rohadtul nem menő. Pláne nem divatos. Selejtes tömegcikkek vagytok, és próbáltok valahogy beilleszkedni a társadalomba, de legbelül tudjátok, hogy egy rakás szar az egész életetek.
Visszakanyarodva a kérdésre: Az elegancia mindig is divat volt, és mindig az is marad. Egy elegáns farmer, pulcsi, cipő, egy márkás karórával megspékelve egy izmos, rövidebb hajú, igényesen parfümözött férfin szerintem százszorta vonzóbb, mint egy "páwahh", aki buz.is szőkére festeti a haját, élénk rózsaszín pólóban jár, a farmerének az ülepe pedig a térdéig lóg, mintha beszart volna. Igen, sajnos 2010-et írunk.
Sajnos egyet kell veletek értrenem. Most már az a menő, ha olyanok a fiúk mint a lányok.
Nekem nincs rövid hajam, nem is hoszú. De egyátalán nem vasalom, mint a lányok.
Nekem nem azzal vana bajom ha egy fiú nem trotyos gatyát hord hanem szükebb fazont (nem a tapados homár gatyára gondolok).
De az izlésficamos "retróóóóósok" és az "emosok" borzalmasan néznek ki....
Szodora és Gomora. Na Csőváz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!