Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a divat most a fiúknál?...

Mi a divat most a fiúknál? (14-18kor)

Figyelt kérdés
Ruha? Haj? Duma? Cipő?
2010. ápr. 14. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Metroszexualitás, férfi-nő szerep megcserélődése, újabban az EMO a divat. Duma az max. nyökögés és röhögés...ennyit tudnak.
2010. ápr. 14. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Sportos,körbenyírt,kő kóla?,converse
2010. ápr. 14. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
PÁWASÁG
2010. ápr. 14. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
etnies converse de ne divat majom légy
2010. ápr. 14. 16:03
 5/13 A kérdező kommentje:

:D Köszi én lány vagyok :)

csak kiváncsiságból kérdezem

2010. ápr. 14. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Csőnaci.vasalt hosszúhaj. Deszkás cipők = Vans stb.. Sajnos.. -.-" De ez a divat..
2010. júl. 28. 22:12
 7/13 BandSz ***** válasza:

Hát én 15/f vagyok, és én spec. utálom az ilyeneket.

Inkább elegánsabban öltözködök, sportzakót imádom, és szerintem így jobb, mint diavtosan öltözködni, mert manapság mindenki teljesen egyhangúan öltözködik. Így legalább ki lehet tűnni a tömegből

2010. júl. 28. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó, 15 éves srácot leszámítva: Kiba.szottul el vagytok tájolva. A "páwaság", az "emo", a Converse-Etnies-Vans csőgatyával rohadtul nem menő. Pláne nem divatos. Selejtes tömegcikkek vagytok, és próbáltok valahogy beilleszkedni a társadalomba, de legbelül tudjátok, hogy egy rakás szar az egész életetek.

Visszakanyarodva a kérdésre: Az elegancia mindig is divat volt, és mindig az is marad. Egy elegáns farmer, pulcsi, cipő, egy márkás karórával megspékelve egy izmos, rövidebb hajú, igényesen parfümözött férfin szerintem százszorta vonzóbb, mint egy "páwahh", aki buz.is szőkére festeti a haját, élénk rózsaszín pólóban jár, a farmerének az ülepe pedig a térdéig lóg, mintha beszart volna. Igen, sajnos 2010-et írunk.

2010. júl. 29. 01:11
 9/13 A kérdező kommentje:

Sajnos egyet kell veletek értrenem. Most már az a menő, ha olyanok a fiúk mint a lányok.

Nekem nincs rövid hajam, nem is hoszú. De egyátalán nem vasalom, mint a lányok.

Nekem nem azzal vana bajom ha egy fiú nem trotyos gatyát hord hanem szükebb fazont (nem a tapados homár gatyára gondolok).

De az izlésficamos "retróóóóósok" és az "emosok" borzalmasan néznek ki....

Szodora és Gomora. Na Csőváz! :D

2010. júl. 29. 08:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Akinek ezzel kezdődött az üzije: "Az utolsó, 15 éves srácot leszámítva" annak (inkább én nem káromkodok) elég nagy igaza van! Lány vagyok, szo én képes vagyok "női szemmel nézni" ezeket... A legnagyobb marhaságok tényleg az olyan lógó gatyák mint pl amelyik már van h a hátsó része a térdetekig ér... Iszonyú! Persze a csőgatyákat is inkább hagyjátok meg a lányoknak (bár rajtunk is elég rondán áll, nem is hordok...) Meg mi az h a fiúk már vasalják a hajukat! OKÉ, én is vasalom de 1. Én lány vagyok 2. nekem alapból nagyon göndör és mindenki (eddig) azzal cukkolt,hogy jajj de rosszul állt nekem a göndör haj... De a fiúknak amúgy is rövid a hajuk! Nekik annyira nem göndörödik be! Ha meg hosszú akkor vágassátok le, szerintem a rövidebb haj sokkal jobban áll... de izlések és pofonok! És az is OKÉ, hogy a lányok odavannak Adam Lambert-ért ( igaz nem mindenki, de én pl a rajongótáborát gyarapítom ), de nektek attól még nem kell csupa feketébe öltöznötök, vagy sminkelnetek magatokat, vagy kifesteni a körmötöket... Az utolsó kettőt inkább hagyjátok meg a lányoknak (igaz én egyiket sem csinálom)... A fiúk legyenek fiúsak! ;-)
2010. júl. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!