Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól engednétek,ho...

Hány éves kortól engednétek,hogy a lányotok ilyen nadrágot viseljen az iskolán kívülre?

Figyelt kérdés

SHEIN EZwear Women Butterfly Print Casual Shorts With Outer Stitching For Spring And Summer

I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!

[link]

máj. 5. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy sima rövidgatya. Én sem értem mi ezzel a gond, nyáron, dög melegben. De ezzel az erővel strandra is szigorúan térdig érő bugyogóban kellene járatni a kislányokat, mert ott is lehetnek pedofilok.
máj. 6. 07:26
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

"Tényleg ovisokkal jöttök?"

Igen, mert az ovis és kisiskolás lányok is ugyanúgy másznak fára, hintáznak fejjel lefelé, cigánykerekeznek stb ha szoknya van rajtuk mint amikor nadrág.

Ez a biciklis nadrág pont ideális alá.

De egyébként én felnőttként is felveszem, nyárra, hogy ne dörzsöljön ki az izzadság a combomon.

máj. 6. 07:35
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

Semmilyen korban nem akarnám, hogy ilyen rövid legyen rajta házon kívül!

Ezért is szenvedek hogy hol vegyek neki, mert mindenhol minden korosztálynak ilyeneket árulnak, szóval másoknak ez tök alap

máj. 6. 08:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Vannak akik ilyen rövid sorba járnak, kamaszoknak ez divat. Van aki kicsit idősebb és suliba is felveszi,akár harisnyával.

De több lány a hosszabb biciklis nacit hordja.

Kérdező ha neked ez merész és félted, akkor vagy elfogadod, vagy ajálj neki hosszabbat.

máj. 6. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Megengedném nem korhoz kötve, de ehhez jó alak is kell.
máj. 6. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Semmi gond nincs ezzel a rövidgatyával, nyugodtan hordja mindenki kortól függetlenül, ha neki kényelmes és úgy érzi illik hozzá. Én csak azért nem veszek fel ilyet, mert nem az én stílusom, én is a hosszabb biciklis gatyát szoktam viselni utcán meg otthon is.
máj. 6. 12:10
 17/18 Metionin ***** válasza:
19%
Otthonra bármilyen életkorban, még sportra esetleg. Utcára viszont nem való. Oda vennék neki rendes sortot.
máj. 6. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs ezzel semmi baj. Korhatártól függetlenül megengedném neki.
máj. 7. 06:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!