Lányok első találkozón ha ilyen szettben jelenik meg a srác mi a vélemeny?
Figyelt kérdés
Én ebbe leszek a holnapi randimon.
Polo: Lacoste
Nadrág: ugyanez csak szurkeben es liverpoolos.
pulover:
Cipő:
Kabát:
Sapka:
tegnap 21:41
A kérdező szavazást indított:
Jó ruhák, tetszene
Nem, mert kifejtem kommentbe…
13 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hát a pólónál még úgy voltam vele, hogy na, nem lesz itt gond, de a folytatás… :D Persze lehet, hogy neki bejön ez a laza suttyó stílus. De nálam pl a melegítő az CSAK sport, itthon lógás vagy leszaladok gyorsan tejért az Aldiba ruha. Mindegy, mennyire márkás. Nekem összességében nem jön be a szett, de sok fiatal párt látok, ahol a srác ebben a suttyó focidrukker stílusban mászkál.
2/8 anonim válasza:
Melegítőben nem szokás találkozóra menni, ez sportöltözet vagy esetleg otthoni, de nem több.
4/8 anonim válasza:
Az én fejemben annyi fogalmazódna meg, "miért mondtam igent egy elkényeztetett piperkőcnek?"
5/8 anonim válasza:
Most itt fényezni akarod a ruháidat? Mert akkor nem vagy jó úton. Pénzed nincs de azért egy két drágább ruhát megveszel h úgy tünj mintha gazdag lennél.
6/8 anonim válasza:
5# Gazdag akinek szar az ízlése.😃 Nekem sincs pénzem, de én legalább Gantot veszek, ha úgy akarok kinézni, mint akinek van.
7/8 anonim válasza:
Elsőhöz csatlakozom, pólónál még jónak tűnt, de randira melegítőben? Tipik sutyerák 20-on éves szett, de nem akarok bunkó lenni én is szeretem a melegítőket, persze nem randira...
Remélem jól sikerül a randi csak, hogy ne legyek bunkó.
8/8 anonim válasza:
Ez ilyen tipikus hülyegyerek-gúnya. Kinevetném azt, aki velem ilyesmiben akarna randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!