Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a magyarok...

Szerintetek milyen a magyarok ízlése öltözködés terén más európai országokéhoz képest?

Figyelt kérdés
Aki járt Amerikában hozzájuk is viszonyíthat.
2010. okt. 27. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért probléma az például, hogy nekem tetszik ha valaki egy kicsit szakadt? Persze azért legyen ápolt és tiszta de egy kis hippi beütés kell a dolognak. Nem Muszáj elengánsnak lenni, attól senki sem lesz más, jobb, vagy rosszabb. Szerintem mindenki vegye fel azt, amit akar, engem az se zavarna ha rózsaszín nyúl kabalajelmezben rohangálna minden 2. ember =P
2010. nov. 1. 19:21
 12/14 anonim válasza:
XD hát az téll. vicces lenne,és a hippiekkel sincs semmi bajom,de azért tincsekben lógó zsíros hajjal és festékes munkás naciba ne menjen már valaki bárhova is!!:O
2010. nov. 1. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Elég k*rvás.

Hegyes körmök,latex ruhák, hamis cuccok, szőkített haj (plusz lenövés) stb.

Le se tagadhatjuk,hogy balkán vagyunk.

A másik rész pedig a tucat, amivel nincs baj, kb. nyugaton is így öltöznek az emberek. Farmer, magassarkú, top/tunika, blézer/ bőrdzseki, kézitáska.

Én is ide tartozom, nem szeretek kilógni a sorból, na meg 25 éves vagyok, ebben a korban már nem is nagyon kellene.

A maradék pedig az "egyéniségek" ami azt jelenti, hogy minden ocsmányságot magukra aggatnak. Pesten látom a legtöbb ilyet, főleg a csöves részeken, pl. Blaha.

Lehet dicsérni nyugatot, hogy ott milyen bátrak az emberek, pl. Londont, de most őszintén, ott a 100 kilós csaj is simán minibe bújik meg neccharisnyába. Nektek (akik példaként lebeg a szemetek előtt a tökéletes nyugat) ez követendő példa?

Egy 100 kilós lány nem néz ki jobban egy csinos nadrágban és felsőben mint egy miniben, amiből minden hurkája kinn van?

Remélem ezt a fene nagy önkifejezést nem tanulja el a magyar nép nyugattól. Maradjunk inkább konzervatívok.....

2010. nov. 2. 08:37
 14/14 anonim válasza:
Nem kell a tv-ben levő divatot követni.
2012. nov. 16. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!