Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a magyarok...

Szerintetek milyen a magyarok ízlése öltözködés terén más európai országokéhoz képest?

Figyelt kérdés
Aki járt Amerikában hozzájuk is viszonyíthat.
2010. okt. 27. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A többségnek iszonyatos.Nagyon mesterkéltek és egyáltalán nem nőiesek.A sok piercing,hegyes köröm,pirított bőr,kivillanó has,hamis márkajelzések,igénytelen póthaj nem túl "menő".
2010. okt. 27. 18:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
vannak kivételek, de egyébként állati tucat, mint ahogy az előző leirta.:P:D :(
2010. okt. 27. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Magyar vagyok. Egyszerű öltözködéssel, terepszínű, vagy farmer nadrág és egyszerű pólók, fekete, piros, vagy ingek. Nem foglalkozok azzal, hogy ki mit hord, nekem kifejezetten tetszik ha valaki kicsit szakadt, ugyanakkor viszonylag ápolt és tiszta. Ne az öltözködésével akarjon az ember menőzni, hanem a személyiségével és jó tulajdonságaival. :)
2010. okt. 27. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a többség normálisabban öltözködik, vagy ugyan úgy mint külföldön.
2010. okt. 27. 18:32
 5/14 Bernee98 válasza:
En erdelyen elek es szerintem egesz jol oltozkodnek a magyarok. De azert nem mindenki... Szerintem nem a ruha teszi az embert de az oltozkodes is fontos. Egyebkent lehet h turhetoen oltoznek a magyarok de az amerikaikhoz nem hasonlithato!!!
2010. okt. 27. 19:06
 6/14 A kérdező kommentje:

19:06!

Mármint hogy nem hasonlítható?

Hogy öltöznek az amerikaiak a magyarokhoz képest?

2010. okt. 27. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
41%

Nekem van egy ismerősöm, aki amerikában él. pontsabban édesanyám legjobb barátnője. Minden héten szörnyülködik, amikor beszélnek, hogy hogy öltözködnek az amcsik. Washingtonban lakik egyébként. Főleg a négerek tudnak rettentően kinézni állítólag, nagyon csípik az élék színeket:) Valamint azt mesélte, hogy a legtöbb ember elhízott, és emellé még idétlenül is öltözik. Hozzáteszem ez nem egy kis plázap.csa véleménye, hanem egy visszafogottan öltözködő 45 éves nőé. Viszont az pozitívum, hogy ők ennek ellenére sem mutogatnak, bámulják meg egymást, ha látnak valami nagyon furcsa szerzetet, akkor sem előtte beszélik meg hangosan, hogy milyen ronda.

Nekem a magyarokról az a véleményem, hogy mint mindenben, a divatbna is túlzásokba esnek. Mindig csak az a megfelelő, ami az aktuális trend, legyen mindenki egyforma. A szubkultúrák elítélendőek, mert netán valami életszemlélet is áll az öltözködési különcségük mögött. A divatról meg annyit, hogy azt is eltúlozzák, főleg a tinik, fiatal 20-on évesek, és egy-két 40-50-60-as divatmammer (azok a legjobbak :D), mindent magukra húznak, ami divatos, nem számít jól áll-e. Önkritikát kellene gyakorolnunk, mielőtt másokat minősítünk szerintem, mert senki sem tetszik mindenkinek...

2010. okt. 27. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Általában konzervatívabb, kevésbé kreatív, kevésbé bátor. A többi meg viszonyítás kérdése, mert igaz, hogy rengeteg magára egyáltalán nem adó csajt és pasit lehet látni az utcákon, de ugyanennyi öltözködésre nem adó emberke van más országokban is, csak mivel itt élünk, itt jobban szem előtt van.
2010. okt. 27. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:

tucat, tucat és ööö.... tucat? Most, komolyan, semmi egyediséget nem visznek bele az öltözködésbe, csordaszellem megy. Ha valaki meg nem úgy öltözködik mint a többség hanem kicsit különlgesebben akkor az már meg van szólva... Amúgy az egyik válaszoló írta a feketék öltözködését, nekem nagyon bejön :D

18/f

2010. okt. 27. 23:45
 10/14 anonim válasza:

Hát..persze vannak jól öltözött magyarok is,de a többség borzasztó..

Főként 2 probléma van az országban:

1. Vagy nem érdekli azt embereket hogy néznek ki (tipikus:"mind1 hogy nézek ki,a belső a fontos")

2. Nem elég elfogadak az emberek és bárki aki más,az leszólják..:S

2010. nov. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!