Nők, akik általában akik Balerina vagy topánkát hordanak ( Jó idő esetében.) azokban nem lesz kellemetlen lábszag tőle? Titokzoknitól is lehet?
Jó idő esetében, akik hordanak általában balerinát vagy topánkát, nem lesz lábszag tőle? harisnyában vagy mezítláb viselik sokan, mivel ezek nagy része műanyag gondolom, az ugye alig szellőzik szinte, milyen erősségű lesz tőle a szaga ha mondjuk kb egésznap viselik? Ha mondjuk titokzoknit hord, attól is lehet szaga?
Troll válaszoktól ha lehet kíméljetek. köszönöm..
21. Te nagyon nem szeretsz olvasni. De akkor eljátszom a kedvedért hogy még nem írtam le ugyanezt:
- használat után nedves törlőkendővel át lehet menni rajta
- eleve nedvszívó, illatosított talpbetétet raksz a cipőbe és cseréled mikor elhasználódik, közben a cipő belseje olyan marad mintha új lenne
- jobb fajta női cipőkben az alap talpbetét is kivehető és kimosható
Szóval csak az nem tudja kezelni ezt a problémát aki nem akarja. Na és akkor tegyük hozzá a női láb sokszor nem olyan izzadós mint a férfiaké meg egy balerinából kint van a fél lábfej alapból is, sőt van olyan fazon is ami oldalt is teljesen nyitott és csak lábujjnál és saroknál zárt és mint írtam ha olyan az anyaga akkor jobban szellőzik tehát nem fülled be a láb.
Innét nem erőlködök tovább ezzel a vitával mert ha valaki csak a problémát keresi és nem a megoldást, azt úgysem lehet meggyőzni semmivel. Talán a tapasztalat segítene. :)
Atya ég mi megy itt :O
Sok frusztrált pasika aki életében nem hordott balerinacipőt számonkér olyat aki meg igen. 22esnek igaza van. Még annyit mondanék a harisnyától lehet a leginkább lábszag mert az duplán izzaszt de ha csak nincs hőség azért nem nagyon izzad az ilyen cipőben a láb, nekem pl van a táskámba pici kendő amivel a talpam törlöm le ha valahol le kell vennem a cipőt pl vendégség.
Cipőszagtalanítóról se hallott senki se errefelé ahogy látom.
facepalm
Gondolom olyan választ vársz, hogy de ordenáré szaga szokott lenni és szagootatnám nyalatnám veled :D de ilyen választ nem fogsz kapni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!