Mit lehet kezdeni a téli csizmaval ha nagyon budos(labszagu)?
Egyrészt ezért nem kell csizmát venni, másrészt sosem értettem miért hordanak sokan műanyag harit, mikor mindég azt hallottam, hogy műszálas zoknit ne vegyél mert egészségtelen, oké! Na de akkor full műanyag harit meg minek??
Itt az eredménye. Még jó hogy gombát nem kaptál el.
Szerintem marad a tisztító tűz, ami a csizmát illeti.
Nem sokat tudsz tenni, ezt inkabb megelozni lehet.
Vegyel fertotlenito sprayt, azzal fujd be egy ejszakara.
Masnap reggel tegyel bele nedvszivo golyocska tasakokat vagy púdert. Vannak kifejezetten ciposzagsemlegesito puderek. Pl deichmannban szoktak arulni vagy scholl marka van dmben is. A szag total nem fog megszunni de enyhulni igen
Szódabikarbónát szórj bele éjjelre. Reggel mielőtt felveszed rázd ki belőle, nem baj ha marad benne egy kicsi. Párszor ismételd el, és jelentősen jobb lesz. De amúgy igazat adok az előző válaszolóknak, hogy műanyag lábbelit nem szabad venni. Én csak és kizárólag eredeti bőr vagy textil cipőt veszek és sosem büdi a lábam sem a cipőm.
Egyébként a gyakorit ismerve, privátban tuti fog jelentkezni egy két csizmamániás vásárló jelölt :D
3.
Én nem a lábbelire értettem a műanyagot, hanem erre az undorító nejlon harira!
1-es voltam.
Oké,jó! Akkor mégsem adok igazat az előző válaszolóknak, mert azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom és elnézést a tévedésemért!
Ettől függetlenül akkor is jobb a természetes anyagból készült lábbeli, mert abba nem rohad bele a lábad.
3-as voltam.
5.
Rendben, így már azért más.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!