Shein rendelés most hogyan működik?
Vasárnap rendeltem, csütörtökre már azt mutatta a shein, hogy budapestre ért, szombaton jött a postai értesítő, hogy náluk van, hétfőn hozták.
MPL hozza, nem sima posta, mint mondjuk az aliexpresses motyókat régebben. Semmi gond nincs vele, ugyanúgy tartja a szállítási időt, mint az E1.
Azért a shein kínából jön. Külföldi rendelésnél mindig számítani kell rá, hogy késhet a megadotthoz képest, és nem szabad utolsó pillanatra hagyni semmit.
A sok rossz vélemény meg abból lehet, hogy a posta télen kezdett el szállítani nekik, vagy legalábbis én akkor találkoztam velük először (gondolom, nem bírta az express one a sok karácsonyi rendelést egyedül), és ott egy idő után alapból megcsúsztak a rendelések, a shein is írta folyamatosan, hogy türelem, sürgetik, meg utána át is írták, hogy hosszabb szállítási idő. Így lett nekem az egyik karácsonyi ajándék kuka, mert pár nap ráhagyással szinte kicentiztem, úgyis ideér, sose volt gond jeligére. Csak éppen arra nem számítottam, hogy a feltorlódó csomagok miatt elakad ott, hogy megérkezett az országba, és vámon (vagy ahol ezeket átengedik) ücsörög majd hetekig.
Szóval igen, december (szinte) eleji csomagot csak januárban kaptam meg. De ez nem a posta hibája annak ellenére, hogy éppen akkor ők hozták a megszokott express one helyett.
Úgyhogy emiatt is lehet ám sok negatív vélemény, sokan csak azt látják hogy a hülye posta nem hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!