Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Leggings alá tangát kell...

Leggings alá tangát kell hordani ?

Figyelt kérdés
Csak sima bugyijaim vannak még nem hordtam tangát suliban láttam a töbiektől hogy azt hordanak.

2024. ápr. 11. 00:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

A leggings nem nadrág, így magában elég gáz viselni.

Tangát nem kell hordani, amúgy is fertőzéshez vezethet, kényelmetlen, nagyon nem ajánlják a nőgyógyászok sem.

2024. ápr. 11. 00:30
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

"A leggings nem nadrág, így magában elég gáz viselni."

A kérdés kedvéért most lépj túl ezen és fogadd el, hogy mások szoktak hordani leggingset nadrág jelleggel is.

2024. ápr. 11. 00:36
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Azért mindegy, mert a leggings nem nadrág, így úgyis olyan felsővel hordandó ami takarja a feneket, így nem látszik
2024. ápr. 11. 02:04
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát akkor micsoda ha nem nadrág??
2024. ápr. 11. 03:41
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
többféle leggings van, amelyik átlátszik ahoz kell hosszabb felső, de ami kicsit vastagabb nem átlátszó anyagból van felvehető bármihez
2024. ápr. 11. 06:45
 6/16 anonim ***** válasza:
10%

4.

Figyelem zavaros és ízléstelen lányok darabja az utcán vagy nyilvános helyen.

A gym-be biztos nem jár egyik sem, ahol még mondjuk elfogadható, olyan undormányokat látok. És azt hiszik így kell öltözni. De nem ők a hibásak. A környezet.

2024. ápr. 11. 07:42
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Én a leggings alá mindíg tangát veszek..
2024. ápr. 11. 09:12
 8/16 anonim ***** válasza:
39%

Én vettem már többféle legginset,de szinte mind kényelmetlen volt,meg béna fazonú,fajta. Ha jó a hossza, akkor vagy a dereka szűk,vagy a bokarész szűk/bő.

Vagy olyan vékony ami átlátszó és az ciki, vagy olyan vastag, hogy totál beleizzadok még hűvös időben is.

És mivel a bugyi vonala átüt, kénytelen tangával felvenni aki nem szereti.

Szóval nekem nem jön be. Pedig az alkatom ideális lenne, vékony alkatú, szűk derekú és kis popsim van.

2024. ápr. 11. 12:32
 9/16 ívy1 ***** válasza:
82%
A lèzervágott bugyinak nem látszik a vonala az jó hozzá!
2024. ápr. 11. 14:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Csipkés bugyi, illetve a hagyományos bugyi széle nagyon látszik alatta, szóval én tangával hordom. A lézervágott is jó, de én mondjuk azt nem szeretem, pár mosás után nekem mindegyik kinyúlik és hülyén lobog a széle.
2024. ápr. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!