Lányok! Ti szeretitek a harisnyát és a leggingset magatokon jó magasra felhúzni? Akár cici alatt hordani ?
Figyelt kérdés
Farmer az más mert odáig húzod ameddig ér a dereka..de én a harisnya leggingsnél nem tudom el dönteni hol kényelmesebb normál derékon kb köldök vonalában, vagy esetleg feljebb a hasamon vagy jól fel húzva mell alatt..
Ti hogy szoktátok hordani ??
febr. 20. 13:48
2/12 anonim válasza:
Én olyan magasra húzom, amennyire csak tudom.
3/12 anonim válasza:
A pólót meg húzzátok bokáig. Bohócok.
4/12 anonim válasza:
Derékig húzom, mell alá szerintem fel se lehet anélkül, hogy ne göngyölődne le..
6/12 anonim válasza:
Harisnyát ameddig fel jön, leggingset inkább csak derékig vagy picit fölötte.
9/12 anonim válasza:
Én utálom deréknál feljebb húzni, mert elszorítja a harisnya, leggings széle a hasam, baromi kényelmetlen úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!