Csajok manapság gáz melltartót nélkül utcára menni vagy nem?
Ha jó melleid vannak nem gáz.
Csak ne legyél felháboridva, hogy minden pasi azt bámulja. 🙄🤷♀️
Idén nem gáz. Sőt, őrült divat lett erre a nyárra, ami persze nem volt ellenemre. Főleg fehér sztreccstopok esetén ütős.
Tavaly még az lett volna, hiszen évtizedekig vezető bulvárhír volt, ha egy celeb mellbimbója átbökte a felsőjét. És senki nem merészelt melltartó nélkül emberek közé menni. Az 1970-es-80-as években meg ugyanilyen természetes volt.
4-es Közepes mérettel vagyok meg áldva.
3- as igen elég sokan be merik vállalni csak meg mindig az a probléma hogy sokan nem tudják elfogadni ezt
Az sose érdekeljen, hogy mit mond más. Legalább 2, de inkább 3 generáció sétálgat az utcán. Mindegyiknek megvolt a maga divatja, szokása. Olyan nem lesz, hogy mindig, mindenkinek tetszeni fog.
Amikor tini voltam, mi sem hordtunk. Aztán divat lett. Én, így 40 évesen az javaslom, hogy azt vedd fel, amiben jól érzed magad. Hiába kényelmes pl melltartó nélkül, ha feszengsz miatta, nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!