Csajok manapság gáz melltartót nélkül utcára menni vagy nem?
Az ember nyugodtan vállalja fel az adottságait!
Ne másnak, hanem magadnak akarj megfelelni!
Én munkahelyre mindig veszek melltartót, de alig várom hogy megszabaduljak tőle. Néha megbámulnak, mert rendesen el vagyok eresztve, de ez tökéletesen hidegen hagy. Én a saját normáim szerint élek, és totál nem érdekel más értékrendje.
1. A másodlagos nemi jelleged melltartóban is látható.
2. Amit írsz, az a mostani érára (1990-2020) érvényes. 40-50 évvel ezelőtt kvára bejártak a hivatalba dolgozni a nők, iskolába a diáklányok melltartó nélkül, pláne melegben. Az is igaz, hogy akkor még a csöcsfix inkább volt egy praktikus, csupán célszerű, snassz ruhadarab (ne lógjon a mell), kb mind ugyanúgy nézett ki, fehér vagy fekete vagy testszínű pamuttasakok egyszerű pánttal. Igazi „öltöztető” divatruhadarab 90 után lett, amikor bejött a szivacs, a push up, és elkezdtek mindenféle színeket, formákat, dizájnokat piacra dobni, olyan melltartók lettek a hétköznapi ruhatár részei, amiket 1954-ben max. a párizsi Moulin Rouge-ban meg Vegasban viseltek a táncoslányok fellépő ruhadarabként.
3. Azt elfogadom, ha az a mondás, hogy ma nem fér bele a munkahelyi dresscode-ba. De az ízléstelenség nekem nem két átütő női mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!