Van-e joga a férfiaknak leggings-t hordani ?
Hogy jön ide a jog?????
Semmilyen törvény vagy rendelet nem tiltja.
Azt hordasz, amit akarsz...
Ez a 100% igény persze már megmosolyogtató... :-DDD
Mindenki úgy öltözik ahogy akar, ha te legginset akarsz hordani, bátran felveheted!
Senkinek nincs joga másnak meghatározni (munkahely, alkalmi esemény kívül), hogy mit hordjon.
De nem érted, hogy nincs ilyen törvény...???
Ez nem közszeméremsértés. Hordd bátran!
A törvény nem tiltja. Van olyan bekezdés ami a szemérmetességre vonatkozik, de az inkább a meztelenkedésre értelmezhető.
Szóval jogilag nincs akadálya.
Az más kérdés, hogy ez mennyire néz ki jól. Tudom, hogy ilyenkor minden nőgyűlölő letámad, hogy bezzeg a nők és a tevepata és közönségesség. De a helyzet az, hogy én kibhaszott ritkán látok olyan nőt legginsbe akinek tevepatája lenne. Szerintem erre már mindenki figyel. Viszont férfiként a golyók kivehetőségét nem tudod elrejteni. Nekem is van olyan legginsem amibe tevepatám lesz és ezt tudom orvosolni úgy, hogy egy tisztasági betétet odarakok. Ez egy férfi problémáját nem oldaná meg.
Persze az már majdnem olyan mint a skinny fit nadrágok meg a többi hasonló ruhadarab.
20 évvel ezelőtt még senki sem hordott olyat, csak a kifejezetten különc magamutogató emberek, 10 éve csak punkok meg emósok jártak csőnaciban meg a társaiban, ma meg már boldog-boldogtalan ilyet hord ha jól áll rajta ha nem.
Legginsget férfiak manapság sporthoz viselnek leginkább, de ki tudja mikor talál utat magának a hétköznapi viseletbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!