Fiu vagyok szeretem a harisnyat..a növerem szoktatott rá.. utcan suliba hordhatom terdnadrággal?? Nagyon szeretem viselni.
Nem hergel senki. Értelmes ember ha hibázik és az orra alá dörgölik, akkor tanul belöle. A buta kiakad, és hergelésnek veszi.
Én is hibáztam, te elkezdtél azon is személyeskedni. Csak én nem akadtam ki, hanem tudomásul vettem, hogy legközelebb majd jobban oda kell figyelnem a számokra. :)
#12 Értelmes ember nem oktatja ki a másikat, pláne akit nem ismer és pláne nem pökhendi módon 😡! Te kezdtél lekezelően utalni a hozzászólók butaságára, dehumanizáló módon!
Ha értelmes ember lennél, akkor elnézést kértél volna és nem neked állna feljebb és nem te oktatnál erkölcsi dolgokról!
Nekem épp nem is áll fel, nemhogy feljebb. :))
"Te kezdtél lekezelően utalni a hozzászólók butaságára,"
Senkit sem butáztam. Egy analfabéta nem egyenlö a butával. Csak írni-olvasni nem tud, bár beismerem, ezt nem szó szerint értettem.
"Ha értelmes ember lennél,"
Ezek szerint nem vagyok.:)
"akkor elnézést kértél volna "
Az elnézést tudod, hogy elég perverz dolog. Inkább megkövetem az illetőt.
"nem te oktatnál erkölcsi dolgokról!"
Nem oktattam ki senkit. Csak leírtam a véleményemet a hőbörgéssel kapcsolatban.
Tapasztalat, ha finoman jegyzem meg a hibákat, a többség akkor is pattogni kezd, nagyon kevés az, aki azt mondja, "bocsi, jogos, nem figyeltem". Olyankor én érzem kellemetlenül magam.
#14 tipikus nárcisztikus lény vagy, megmagyarázza a megmagyarázhatatlant is csak, hogy nehogy csorbát essen a nagy egóján😡.
Fogalmam sincs miért nem élőben kötöszködsz valakivel, nincs merszed?
Ez az oldal a felmerülő kérdésekre keresi a választ, nem olyan egoista, kötöszködőkre szolgál, mint te itt 😡.
"Fogalmam sincs miért nem élőben kötöszködsz valakivel, nincs merszed?"
Az kötöZködik, helyesen. Nem tudom, honnan veszed, hogy élőben milyen vagyok. Ismersz?
Nem magyaráztam meg semmit, csak okos enged alapon rádhagytam, hogy biztos nem vagyok értelmes ember.
Neked pedig nem viseli az egód, ha radhagyják a dolgokat. :)
"Ez az oldal a felmerülő kérdésekre keresi a választ, nem olyan egoista, kötöszködőkre szolgál, mint te itt 😡."
Azt kifelejtetted, hogy ezt a szabály csak rám tartod érvényesnek, rád valamiért nem annyira. :D
Húzzatok már innen p...ba veszekedni!
Engem az érdekel, hogy felveszi-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!