A tél típusok milyen árnyalatú sárgát vehetnek fel, ha egyáltalán felvehetnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan milyen típus vagyok (élénk, sötét vagy hideg) csak azt, hogy tél típus.
Viszont nekem a citromsárga a kedvenc színem, és fáj beismerni, de a legtöbb sárga szín borzasztóan áll nekem. Milyen árnyalatot tudnék mégis hordani?
márc. 11. 15:19
1/11 anonim válasza:
Nekem van egy sárga pólóm, nem túl élénk, enyhén pasztelles sárga. Azt szeretem magamon.
2/11 A kérdező kommentje:
Pont a pasztell áll nekem borzasztóan :(
márc. 11. 15:29
3/11 Metionin válasza:
Talán valami élénk, kicsit narancsba hajló sárgát. De igazából nem tudom, nekem is borzasztóan áll minden hasonló szín.
4/11 anonim válasza:
Szerintem az élénk citromsárga, az enyhébb mustársárga és a sötétebb élénk narancssárga(vérnarancs) jók lehetnek.
5/11 anonim válasza:
Élénket, a pasztell sárga a nyárnak való
Viszont ha az élénk nem áll jól, nem biztos hogy tél vagy, én ezen gondolkoznék a helyedben
Amúgy maximum ne fölül hordd a sárgát (felsőként), hanem pl táskaként, nadrágban..
6/11 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, mindenképp valami halványabb, élettelenebb árnyalat, de hogy pontosan mi, az attól függ melyik típusú tél vagy.
7/11 anonim válasza:
Szívesen segítek színtípus meghatározásban. Szakmabeli vagyok.
Természetes hajszín, szemszín, bőrtónus (nem szín), a szemed fehérjéje. Ezek az alap pontok, amikből ki tudsz indulni.
8/11 anonim válasza:
Azt még azért nem árt tudnod, hogy attól még, hogy neked nem tetszik egy színárnyalat, mert szerinted borzasztó, az még lehet a te színed.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Megan Fox-on kívül egyiknél sem a nőt látom, túlharsogja, elnyomja őket a ruha, és a sminkjük sem passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!