Holnap este lesz egy randim egy helyes fiúval, már másodszorra. Szerintetek felvehetném?
Figyelt kérdés
Egy ilyesmi outfitre gondoltam: [link]
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a lány, aki tetszik nektek, combzokniban lenne? Tetszene nektek?
2023. márc. 23. 16:20
A kérdező szavazást indított:
nagyon tetszik a combzokni
Combzokni nélkül jobb
58 szavazat
1/23 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne a combzokni, én szeretem
2/23 anonim válasza:
Én nőként mondom neked, hogy nyilván szexi, de ha komolynak vehető nő benyomását akarod kelteni, akkor ne ezt vedd fel az első randikon, mert valljuk be, kicsit kvás.
3/23 anonim válasza:
Kvás? Én meg pont azt akartam írni, hogy ódivatú :D Bár lehet csak a képen az összhatás, elsősorban a cipő teszi. Szerintem nagyon csúnya.
5/23 anonim válasza:
2-es válaszolóval értek egyet, inkább ne így öltözz, hanem szolidabban. Ha kialakul a kapcsolat, ráérsz csabítgatni négyszemközt.
6/23 anonim válasza:
Milyen bugyit veszel fel ez alá? :-D Az is rohadt fontos ám :-P
7/23 anonim válasza:
Az a zokni nem jó,meg csizma se kell,meleg lesz.
8/23 anonim válasza:
Ne vedd fel semelyiket!
Egy normális combfixet vegyél fel és annak örülni fog, hidd el! ;)
9/23 anonim válasza:
Szerintem vagy ne vegyél fel a harisnyára combzoknit, vagy rövidebb szoknyával vedd fel. Annyira kevés látszik így a combodból, hogy nem tud igazán érvényesülni.
10/23 anonim válasza:
Szuk farmerral vegyel fel egy felsot. A cipo maradhat,bar szerintem oreges. N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!