Mi a helyes megnevezése férfiak esetében?
Figyelt kérdés
Szeretnék a nadrágom alá harisnyát, cicanacit, vagy nem is tudom hogy nevezzem, csak férfi verzióban, mert gyakran fázik a lábam. Milyen néven találhatom ezt meg?
Előre is köszönöm!
2021. dec. 14. 15:40
1/8 Metionin válasza:
Aláöltöző vagy thermo leggings. De van férfi harisnya is. De ha nem jutsz hozzá, vedd meg a nőiből a megfelelő méretet és annyi, ha nem vagy extra magas, akkor lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Hűha! Köszönöm szépen a rendkívül gyors választ!
További szép napot és kellemes ünnepeket kívánok!
2021. dec. 14. 15:49
3/8 anonim válasza:
Jégeralsóként is ismert, párom is olyat hord. :)
4/8 anonim válasza:
Felénk is jégeralsóként ismert. :)
5/8 anonim válasza:
Decathlonban tudsz venni jó thermo aláöltözőt. Nem csak sportoláshoz jó...
És igen, jégeralsó a régebbi neve. :)
6/8 anonim válasza:
De húzhatod kívülre is, csak hogy hülyén fogsz kinézni.
7/8 anonim válasza:
Parom is jegeralsonak hivja, meg si alaoltozeknek, mert vegulis az. O is a decathlonosat hordja, lehet szettben venni a poloval, nagyon hotarto egyebkent, neha melege van benne, pedig amugy o az a nagyon fazos tipus, akin 20 fokban is sal meg kabat van.
8/8 anonim válasza:
Elég sok variáció létezik, én pl vagy leggingset veszek alá ez természetesen női mert sokkal olcsóbb mint a férfi és gyakorlatilag ugyan az.
Vagy vastag pamut harisnyát veszek ez már természetes férfi, mondjuk ott ahol én vettem ott van ugyan ez nőibe, és dettó egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!