Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha rosszul írták az egészségüg...

Ha rosszul írták az egészségügyi alkalmasságiba a munkakört, de javítottam áthúzással, csillaggal, nevemmel és a helyes megnevezéssel az elfogadható?

Figyelt kérdés
Személyi edzőt írtak rá, nem akartam hogy belekössenek és úgy tudtam, ha javítom az rendben van. Fitness wellness instuktor leszek, nem nagy különbség, dehát ki tudja...

2021. jan. 20. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem te vagy az alkalmasságot vizsgáló orvos, akkor nem javíthatod ki rajta. Nem is értem miért tetted ezt, gondoltad jó lesz az úgy?

Most már tök mindegy, nem tudod felhasználni az igazolást. Menj vissza az orvoshoz, ír egy olyat, ami jó.

2021. jan. 20. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te csak olyan infót javíthatsz, amit te rontottál el.

Az orvos azt adta írásba, hogy személyi edző, erre alkalmas vagy. Te nem írhatod át, hogy az orvos szerint mire vagy alkalmas.

És a munkaszerződésedbe sem írhatsz majd egy nullával többet, akkor sem ha szignózod....

2021. jan. 20. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet javíteni de ha a javításnál nincs mégegy orvosi pecsét akkor nem fogadják el.
2021. jan. 20. 09:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Basszus. Akkor megkérem, had mehessek vissza pecsétért...
2021. jan. 20. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha már visszamész én a helyedbe egy teljesen újat kérnék, neki 10 másodperc kitölteni egy újat helyesen.

De ha van pecsét a javításnál akkor el kell fogadják az biztos.

2021. jan. 20. 10:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták a suliban, ezt is elfogadják. Ha nem, akkor kérek másikat. Köszönöm. :)
2021. jan. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!