Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állatorvosi Egyetemre való...

Állatorvosi Egyetemre való felvételhez szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatról kérdezhetek pár dolgot? (részletek lent! )

Figyelt kérdés
Először is, ha feltöltöm a papírokat, kapok-e visszaigazolást, hogy a megfelelő dokumentumokat maradéktalanul elküldtem? Mert az ugyebár kínos lenne, ha nem jeleznek vissza, s a felvételi eredmények megtudásakor derül ki, hogy emiatt nem vettek fel...Valamint érdeklődnék, pontosan miből is áll a vizsgálat? Tudom, kell tüdőszűrés meg az üzemorvosi ellenőrzés. Az utóbbi pontosan miből áll? (Vérnyomás, látás, hallás gondolom, még egyéb?) S ezeken kívül van-e még valami? Pl. vérvétel? Mellőzzétek az olyan válaszokat kérlek, hogy rajta van a kiküldött értesítőn, mert nincs minden rajta, s amúgy is szeretnék biztosra menni :) ! Köszönöm, ha válaszolsz :) !

2019. jún. 12. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Tüdőszűrés az csak egy röntgen. Üzemorvosin nem voltam mert pont az én háziorvosom volt az üzemorvos is egyben és csak kitöltött egy papírt. De elv lb ugyan olyan mint ami általánosban és gimiben volt, hallásvizsgálat, latásvizsgálat, színlátás ellenőrzése.

Én kaptam visszajelzést a felvin, hogy jó a dokumentum de viszonylag későn.

2019. jún. 12. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Üzemorvostól függ. 1 válaszoló átal leírtakból nekem semmi sem volt, ha jól emlékszem. Annyi maradt meg, hogy százszor rákérdezett, hogy szoktam-e elájulni, mert még beájulok egy nagyállat alá.

Mástól azt hallottam, hogy csak annyi volt, hogy piszkálta az orvos, hogy ilyen lányos méretekkel akar majd állatokkal dolgozni, túl kicsi egy ilyen szakra.

2019. jún. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!