Tornacipőt, kondit, vagy balerinacipőt vegyek fel nylonharisnyával, hogy ne legyen kellemetlen szagú nap végére a lábam?
Tornacipőt, mert a balerina még hideg, a kondis meg nem oda való.
A tornacipő átlagos ma már.
Kicsit szánalmas kérdés. Lábszag független attól mit veszel fel, milyen cipőt, zoknit, harisnyát...
Ha szexelni fogtok, akkor úgy is lefogtok tusolni.
Szerinted a pasidnad nem szokott lábszaga lenni zokniban? Lol.
Én gyakran hordok nylonharisnyát, többféle fajta cipőkkel de ritkán van olyan, hogy érezni valamit.
De ha előfordul nálad, akkor van lábspray, és befújod.
A lányok lábszaga nem kellemetlen a fiú számára.
Úgy értem, a lányoknak nem olyan erős, büdi, mint némely pasinak, így ha picit még érezhető is, ami leginkább cipőszag, nem lesz zavaró, sőt…
#4 én már éreztem olyan büdös női lábszagot, hogy elhánytam majdnem magam...
Épp ezért nem szokás társaságban levetni a cipőt, evés és társalgás közben ne kelljen érezni a másik vagy a saját büdös lábszagát.
Én meg még nem 5 ös és vendégségbe, lakásba mindenki leveszi a cipőjét, senki nem megy be utcai cipővel, legalábbis a mi köreinkben.
A putrikban biztosan vannak büdös lábú nők, meg olyanok is, akik saras, utcai cipőben mászkálnak a lakásban, de felénk ez nem szokás. Felétek a jelek szerint igen 😉
#6 hiába vergődsz, ha lakásba hív valaki vendégeket akkor nem illik cipő nélkül bűzlő lábszaggal asztalhoz ülni, mert eleve trampli, kulturálatlan dolog.
Éppen ettől fél a kérdező is, hogy érződni fog, attól undorítóbb sincs ha vkinek kaja közben bűzlik a lába!
Ha sáros, téli idő van akkor még a házigazda gondoskodik váltócipőkről, ez a szokás polgári, kulturált körökben.
#9 most tényleg külön akarod kezelni a nylonharisnya és pamutzokni szaghatást? Ez nonszensz, nem a harisnya/zokni anyaga miatt lesz büdi a láb, lehet pamutba is az, ha koszos a lábbeli, akkor édesmindegy ki mit húz a lábára!
Én gyakran hordok nylonharisnyát, de szinte sosincs lábszagom, mert tiszta lábbeliket hordok, és sokfélét.
Pasik nem nagyon hordanak nylonharisnyát, mégis általában a legtöbbnek masszív lábszaga van nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!