Hölgyek! Nylonharisnyában nem lesz kellemetlen lábszagotok?
Figyelt kérdés
A jóidő beköszöntével egyre többen viselnek nylonharisnyát, sokszor sportcipővel is. Mivel az műanyag, gondolom, alig szellőzik, így nem büdösödik be a lábatok?2023. máj. 4. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem
Nem jobban, mint pamutzokniban
Kicsit jobban, mint pamutzokniban
Érezhetően jobban, mint pamutzokniban
26 szavazat
1/9 anonim válasza:
Jó a kérdés, nálam az a nagy dilemma, mikor papolnak sokan hogy CSAK pamut zoknit vegyél mert az az egészséges, mert abban nem izzad a láb.
Akkor? Most hogyan is van ez?
Mikor direkt kizárólag műanyagot hordanak elég sokan.
2/9 anonim válasza:
Kellemetlen lábszag az a férfiaknál lehet tudtommal! De kinek mi!
3/9 anonim válasza:
2.
Igen, a férfiak büdösek, izzadnak, húgyoznak, szharnak, finganak, stb.
Ellenben a nők ezek közül egyiket sem.
Szerintem vedd ki a biliből a kis kacsódat..
4/9 anonim válasza:
#3 a nőknek is szokott jó kis aromás lábszaguk lenni de az esetek többségében nekik jobb lábszaguk van! Én szerintem! Persze kinek mi, sokan vannak akik undorodnak a női lábszagtól is!
5/9 anonim válasza:
Ha beázik valakinek a cipője akkor mindenkinél lehet nagyon büdös, de úgy különben nem ez a jellemző a lányoknál összeségében, mármint a penetráns fojtogató lábszag!
6/9 anonim válasza:
Nem kéne különbséget tenni a nők javára, éreztem én már nemegyszer nőkön testszagtól kezdve lábszagig mindent, hát mit ne mondjak azóta másként kezelem őket…
7/9 anonim válasza:
#6 volt aki írta egy másik kérdés alatt, hogyha nyáron sportcipőt hord, olyan büdös lesz a lába, mint egy férfinak!
8/9 anonim válasza:
7.
Erről van szó.
A nők is tudnak bűzleni, nem kell hanyatt esni tőlük.
9/9 anonim válasza:
#8 hát igen megesik, főleg ha egész nap rajta van a cipő például, akkor jó kis szagok tudnak lenni, de a mezítlábas balerina az rövid idő alatt is jól be tud izzadni, aminek a szagáról jórészt találgatok milyen lehet, de nem egy roppant kellemetlen emlékeim szerint, persze kinek mi! Tudatalattimban megmaradt az az érzés hogy jó emlékek kötnek a balerinás lábszagokhoz, így nem állok be azok közé, akik bátran kimutatják hogy rettenetesen undi ez a jelenség, persze a nő típusától is függ! 🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!