A bő szárú nadrágok. Én magam is lány vagyok, csakis a skinny jeans jöhet szóba.
2024. febr. 17. 13:18
2/17 anonim válasza:
A hátul oldalt felnyírt haj a fiúknál ami középen meg megvan hagyva hogy szinte már a szemükbe lóg
2024. febr. 17. 13:32
3/17 anonim válasza:
A skinny nadrágok, kényelmetlenek, elszorítják a vérkeringést, senkinek sem állnak jól. A rövid felsők, a csillogó, strasszos aranyszínű cipők.
2024. febr. 17. 13:55
4/17 anonim válasza:
A túl rövid cuccok: nadrágok, amelyekből kint van a boka és a haspólók, haspulcsik.
2024. febr. 17. 14:01
5/17 Metionin válasza:
A bő nadrágok, illetve a túl rövid felsők, amik anyagukban nem nyáriak, pl. köldök fölé érő vastag pulóver, annak mégis mi értelme? A pufikabát sem tetszett sosem de annak látom értelmét.
2024. febr. 17. 20:57
6/17 anonim válasza:
-Crop top. Aki nem 40 kiló annak nem áll jól.
-Crop kardigán, pulcsi, kabát. Ezeknek mégis mi értelme?
-Fehér tornacipő. Uncsi és nem praktikus.
-Hogy mindenki a szemöldökét festegeti valamivel, közben a legtöbben csak elcseszik a fejüket vele. Meg ugyanez igaz a feltöltött ajkakra is.
A baggy nadrágok sem tetszenek igazán, de azokkal már kezdek megbarátkozni. Másokon.
2024. febr. 17. 20:58
7/17 anonim válasza:
- A kizárólag elöl,10 centi szélességben betűrt felső, körben meg lóg (valaki mondja már el, ennek mi értelme???)
- Bokavillantás, főleg télen
- Fiúknál ez a cigányosba oltott hitlerjugend frizura (oldalt szinte semmi, felül valami vastagabb moha)
- 20-as, 30-as fiúknál, favágó ősember szakáll
- tüdőgatya! (börtönnel kéne büntetni)
- csakazértis-rövidgatyázás (5-10 fokban)
2024. febr. 17. 21:16
8/17 anonim válasza:
Csajokon bőrdzsekire hosszú mellény.
2024. febr. 17. 21:52
9/17 anonim válasza:
Bokavillantós farmer télen
Oversized cuccok
Cipők óriási talppal
Térdig érő pufi mellény és crop télikabát 🤯 ezeket tényleg nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!