Lányok, Melyik üzletbe szoktatok venni zoknit?
Általában hol, melyik üzletbe vásároltok zoknit?
Milyen fajtákat, hosszabbat, bokazoknit vagy titokzoknikat, mintásat, színeset, vagy csak szimpla fekete-fehéret?
És milyen gyakran szoktatok venni zoknit?
Milyen szempontból vesztek meg egy zoknit? (Pl. Megláttok egy valamilyen mintás, aranyos zoknit, és rögtön megtetszik, vagy csak úgy random)
Egyszerű kérdés, mellékes válaszokkal kérlek hanyagoljatok, köszönöm!
/25
Lidl, csak fekete, boka zokni. Télre, ha elfogyott akkor Lidl, fekete, hosszabb fajta.
29N
Nekem van egy bizonyos hossz amit szeretek és magyon kevés helyen van. Amint látok, veszek. Bokazokninál lb egy ujjal hosszabb. Régen a new yorkerből volt, most J pressből és pumából van.és van pár hosszabb is hodegebb időre, noname
Kb 2 évente veszek újakat
Aldi
Csak “normál” fazonú egyszínű feketét, ill. titokzoknit hordok. 100% pamutot.
Akkor veszek ha már fogyóban a készlet.
Tesco, kik üzletekben vettem legutóbb, de volt már auchan-os is, kínais, és a piacról való is
Milyen fajtákat, hosszabbat, bokazoknit vagy titokzoknikat, mintásat, színeset, vagy csak szimpla fekete-fehéret?
Titokzokni kivételével mindenfélét (bár 1-2 darab abból is található a szekrényemben)
Szín tekintetében inkább a feketét-fehéret preferálom, mert azokat hordhatom nyitott cipővel is, de odavagyok a mindenféle mintás darabokért is
És milyen gyakran szoktatok venni zoknit?
Elég ritkán, amikor szükségem van rá (nincs konkrét időintervallum, hogy minden 3. hónap első vasárnapján elmegyek, így fogalmam sincs)
Milyen szempontból vesztek meg egy zoknit? (Pl. Megláttok egy valamilyen mintás, aranyos zoknit, és rögtön megtetszik, vagy csak úgy random)
Ha van valami jó mintás zoknit, rögtön lecsapok rá (amúgy ki vesz épp zoknit csak úgy "random"?)
Auchan, Decathlon, de van pár nagyon jó minőségű H&M darabom is, meglepően tartósak.
Magas pamuttartalmú bokazoknik tavaszra, nyárra mindenféle színben (kék, fekete, fehér, barna, rózsaszín stb), télre hosszabb, de nem az a nagyon hosszú szárú, épp csak hogy takarja a bokámat. Nyárra van titokzoknim is balerinába, de nem szeretem, mindig kilóg, ami nem, az szorít meg számomra egyébként is kényelmetlen, csúszkál, elmozdul és általában vacak anyagúak is. Sosem találtam még igazán jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!