Rock koncertekre övtáska?
Voltam koncerten a hétvégén, és a táskám nagyon zavart közben, mert úgy ugrált ahogy én..:D
Övtáskával kényelmesebb lenne? Gondolom az nem "libegne" ennyire:)
Persze! Én mindig övtáskával megyek :)
Csak mikor elkezdődik a koncert akkor előre rakom, mert hátul nem venném észre ha kirabolnak, akkora a tömeg.
én is előreraktam a táskát, csak folyton a nyakamba ugrott:S:D
Tudnál mutatni valami jól kinéző darabot?:)
Ja és lány vagyok:) nem szeretnék nagyon fiúsat, de playboyosat sem:D
Tizen/huszonsok rockkoncerten voltam, és mindig övtáskával, nagyon praktikus. Bár picit az is ugrál, jó erősre kell húzni :) De szerintem többzsebeset vegyél :) Az enyém bőr és már enyhén sok kopás és karcolás van rajta, jó ránézni :DD
17/L
:D
Akkor megéri kicsit drágábba fektetni a pénzt?:D
Előző vagyok
majdnem ilyenem van és imádom :D
elfér benne telefon, akár kettő is, pénztárca, papírzsepi, fényképező.. persze nem egy tükörreflexeset hordozok benne :D
Jól néz ki, bár szerintem nekem egy kicsit kicsi lenne:S:D
Én raknék bele 3dl-es vizet, mindig kell hogy legyen nálam víz,mert könnyen rosszul leszek sajnos:S
Előző 2 vagyok :D Hát én vagy koncert előtt felhajtok fél liter vizet, aztán kiizzadom, vagy a kezemben tartom és iszogatom koncert n harmadáig, aztán eldobom a lábam alá...
Én is nagyon keveset bírok víz nélkül, viszont ha néha-néha ihatok, végigugrálom az egész koncertet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!