Hamis lehet ez a converse övtáska?
Figyelt kérdés
Kistestvérem vett magának egy sportboltba egy kék converse övtáskát 5000 ftért. az elején van egy csillag és a converse felirat semmi több, belül a címkén meg h made in china. :S
nekem van egy piros övtáskám ugyan abból a boltból, elején csillag körben és a chuck tayler és all star felirat, belűl címkén ugyan ez , + csaton is converse felirat.
mennyi az esély h a kék táska hamis?
2010. szept. 21. 14:01
2/3 A kérdező kommentje:
nekem is ez a sejtésem :S
és most akkor vigyem vissza,?
2010. szept. 21. 15:03
3/3 anonim válasza:
sztem nem hamis. a conversét is mint ahogy a pumát,adidast,nikét...Is már gyártja kína.Nem hamisitvány.egyszerüen csak ők gyártják...de ugyan az a minőség mint amit nem ők gyártanak.
az meg hogy mi,vagy hogyan van ráírva lényegtelen.Sok félét gyártanak már conversébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!