Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hetero férfiak ti felvennék...

Hetero férfiak ti felvennék én egy ilyen cipőt?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 3. 18:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Simán! Nekem tetszik. Nem állítom, hogy mindig mindenhova ebben járnék. De egynek szerintem teljesen jó.

A méretezés alapján szerintem nem női. Legalábbis én még 46-os lábú nőt nem láttam. Uniszexnek mondanám.

febr. 4. 08:20
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Van belőle unisex is. Én is rendeltem hasonlót, sokkal jobb, mint az AirForce meg a többi cipő, ami mindenkinek van.
febr. 4. 11:46
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide a szexuális beállítottság?! :DDD Nem értem...Mellesleg merészebb darab, noha ezek a platform talpas cuccok nem igazán megértettek. Aha, női, 46.5-ig...:D Nekem amúgy fehér van.
febr. 5. 11:59
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Jó csúnya. Egy nőnek is ciki.
febr. 6. 15:22
 25/34 anonim ***** válasza:
41%
Stílusra nagyon jó. A futurisztikus márkák, pl. Rick Owens, Balenciaga is terveznek hasonló cipőket, nagyon jól néz ki. Vedd meg!
febr. 6. 16:48
 26/34 anonim ***** válasza:
Képen meg hosszúlábú modelleken kinéz valahogy...élőben láttam,olyan,mint 2 traktor a lábadon..borzalmas.
febr. 7. 08:40
 27/34 anonim ***** válasza:
Egyébként kívülről nagyon jól néz ki, bár én inkább egy magasabb talpút választanék, mint pl a Run Star
febr. 7. 17:14
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Szinte bármelyik Nike vagy Adidas sokkal szebb. Bemegyek az Auchanba, ízlésesebb cipőt kapok. Hogy néz ez ki? Már nem tudnak mit kitalálni.
febr. 7. 17:20
 29/34 anonim ***** válasza:
#28 a saját stílusában jó szerepet tölt be ez a cipő, de ez a stílus kicsit elvontabb és kevésbé gyakori.
febr. 7. 17:22
 30/34 anonim ***** válasza:
29. Ok. Nyugodtan hordhatja bárki és nem áll szándékomban leszólni érte senkit, de akkor is nagyon csúnya a véleményem szerint.
febr. 7. 21:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!