Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg kevés ruhám van?

Tényleg kevés ruhám van?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm előtt eléggé leszégyenültem a múlt nap. Megjegyezte, hogy már 5 napja mimdig abban a farmerben lát engem, és kíváncsi lenne a ruhatáramra. Ezek után kiderült, hogy nem hogy kevés, de iszonyat kevés ruhám van. Tény, hogy elég sokat fogytam mostanában és sok ruhám eléggé nagy lett rám, ezáltal van 2-3 farmerem ami mindennapos, mert azok még legalább jók. Ezenkívül amiből talán van jó sok, az a pulóver, kb olyan 15 darab, mind más. De ezeken kívül, valóban nem sok minden. 2 téli szoknya, 1 cicanadrág, kb 3-4 póló, zokni és fehérnemű az mondjuk van elég. Cipőm sincs 10 pár mint másnak, csak 2, azokat szoktam váltogatni. Kabátom is egy van, amit kb 2 éve hordok állandóan.

Az a helyzet, hogy én egyedül nem szeretek vásárolni, csak anyukámmal, mert valahogy így lettem nevelve. Zárkózott lettem és nélküle soha nem is voltam. Barátnőkkel úgymond szégyelek, mert amíg ők márkáról márkára szaladgálnak, hogy ez is kell meg az is, az én pénztárcám úgymond nem engedi meg, hogy egyszerre annyi mindent vegyek csak úgy. Meg ha vennék is, minél olcsóbb dolgokat és az is ciki úgymond a barátnők előtt.

Szerintetek hogy oldjam ezt meg?

2024. febr. 2. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nadrágból pont nekem sincs több. Ráadásul ugyanolyanok, ha egy fazon beválik többet veszek. Egyedül a 3-4 póló hangzik nekem elég kevésnek. De nem szégyen ez. Ki az a hülye aki más ruhatárát szeretné nézegetni?
2024. febr. 2. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy oldd meg hogy az legyen a felfogásod hogy nekik van túl sok. És ha felvettél egy polot hetfon akkor kedden es szerdan masikst es csutortokon megint mehet a hetfoi. Nem egymas utan (en is ezt csinalom pedig van eleg ruham csak nem mosom ki naponta ha nem koszos). Nadragot is cserelgesd. Vagy mondd hogy ugy bevalt hogy vettel tobb igyanolyat. (Nalunk van olyan akinek tenyleg 3 ugyanolyan van mert azt szereti).

Ha meg a pulcsikat valtogatod tokmindegy milyen polo van alatta, ugyse latszik.

2024. febr. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!