Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gàz ha kevés...

Szerintetek gàz ha kevés ruhàm van?

Figyelt kérdés

Van egy őszi kabàtom és télen is csak egy kabàtban jártam/járok. Egy csizmàm van és tavasszal egy sportcipőt fogok hordani. Munkàba ugyanabban a nadràgban jàrok,pulóverem 3 db van.

Kicsit rosszul érzem magam,hogy ilyen kevés ruhàm van. Lehet kellene még legalàbb 5 pulóvert venni meg 2 nadràgot hogy legyen miből vàlogatnom?

28/N

2020. febr. 22. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Te ilyen vagy és így vagy jó.
2020. febr. 22. 19:19
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem is kb. ennyi van. Aki beszól miatta az sznob barom.
2020. febr. 22. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Hát őszintén szerintem az.

Én nagyon sokáig ugyan abba a ruhakba jartam mert nem volt pénzem mig nyáron elmentem diákmunkara és annyi ruhát vettem hogy egy héten minden nap mást tudjak felvenni.

Nadrágbol helyedben minimum 2 ot vennek de 5 darab nem ártana szerintem. Ha az a 2 pulóvered normális akkor max 3 elég melle

2020. febr. 22. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem gáz sőt divatos is a minimalista gardrób. Viszont 1-1 lábbelit még beszereznék, nem túl vicces ha megázol vagy épp leszakad a talpa. És egészségesebb is váltogatni a cipőt.
2020. febr. 22. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Előző vagyok

H&M be 6 ezer forintért egész jó minőségű farmerok és pulcsik vannak

2020. febr. 22. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Most látom, hogy nadrág is csak egy van. Praktikum miatt azt is vennék. Egy klasszikus színen szabáson nem látják, hogy hány van, de azt sem normális egész héten hordani. Amúgy hó végéig fél áras a háda érdemes lehet kinézned
2020. febr. 22. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a pulcsi nem olyan vészes. Szerintem ilyenkor mindig azt kell nézni, hogy legyen vésztartalék, és ha megizzadsz, tudj új ruhát felhúzni minden nap. Na és mivel a pulóver alatt általában van még egy póló, emiatt a pulóvert nem olyan könnyű összeizzadni, így nem kell minden egyes alkalom után kimosni.

Viszont nadrágból még egy kéne. Illetve én cipőből is vennék azért még egyet, mert pl. ha szétszakad pl. a sportcipőd, akkor nincs tartalékod (max. a csizmád, de tavasszal az nem annyira ideális).

2020. febr. 22. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem elég gáz, nem tudom, hány napig büdösödsz ugyanabban a pulcsiban, nadrágban. Ráadásul szerintem máshogy kell öltözni a piacra, munkába, este valami programra. Ha meghívnak színházba, vagy egy buliba, mit veszel fel?

A legnagyobb baj, hogy egy cipőben járni állandóan nagyon egészségtelen. Abból is kell valami csinosabb, hétköznapi, esős időre, nyárra való, stb.

Szerintem egy 28 éves nő nézzen ki jól. Lehet, hogy divat a minimalista ruhatár, de ez annyira minimális, hogy már igénytelennek mondanám.

Én minden szezon elején átgondolom, miket akarok venni, meghatározok egy keretet és azt el is költöm. Nekem is csak egy szekrény ruhám van, de télen-nyáron legalább 2 hétig tudok mindig más összeállításban járni.

2020. febr. 22. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben azt csináltam, hogy kardigánokat és pólókat hordtam. Azokat változatosabban lehet összekombinálni, mindig másik pólót másik kardigánnal.
2020. febr. 22. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de érdemes lenne venni még 1-2 db-ot valamiből. Ha netán tönkremegy, akkor legyen mást felvenned, míg a másik épp a fotelban vár megvarrásra.
2020. febr. 23. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!