Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon szégyenlem magam az...

Nagyon szégyenlem magam az iskolában az osztálytársaim előtt, mert nagyon keves ruham van? .

Figyelt kérdés
Összesen van 1 farmernadrágom,1 tréningnadrágom,2 rovidújúm,2 felsőm,egy mellényem és egy kabátom.Szerintetek nem keves ennyi ruha és a szüleim nem igazán vesznek nekem mert azt mondják hogy elég annyi egyébként nem vagyunk szegények.Mit javasoltok mihez kezdjek mert minden nap ugyanabban a ruhaban jarok szinte az iskolába és nagyon szégyenlem emiatt magamat?.
2016. nov. 2. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Figyelj csak! :)

Nekem több ruhám van, de mégis 3-4 szettet viselek a legtöbbször. Van, hogy egy héten háromszor is viselek valamit.

Egyáltalán nem baj, hogy sokszor hordasz egy ruhát. Senkinek nem kell tudnia, hogy összesen mennyi ruhád van. Ha rákérdeznek, mondd meg nyugodtan, hogy ezek a kedvenceid.

Viszont arra figyelj, hogy mindig jó illatod legyen!

Egyébként karácsonyra kérhetsz ruhát vagy pénz, amiből ruhát tudsz venni.

De nyugodj meg! Normális ember nem rád csúnyán emiatt!

2016. nov. 2. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ebben az égadta világon semmi szégyen nincs!

Majd ha a többiek Chanel-ben járnak akkor...de még akkor sem!!

2016. nov. 2. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 farmernadrág valóban kevés, meg a többi sem sok.
2016. nov. 2. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne szégyelld magad emiatt. :) Egyébként nem tudsz kérni a szüleidtől pénzt, hogy vásárolj magadnak ruhákat? Vagy 16 vagy már, esetleg valami diákmunkát elvállalhatnál. Vagy nagyszülők, keresztszülők akik tudnának hatni a szüleidre, hogy vegyenek már neked ruhát mert ez zavar téged?!
2016. nov. 2. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kevésnek tartom. Hogy miért? Nem is azért mert szégyellni való, hanem mert elnem tudom képzelni, mikor van kimosva az az 1 farmernadrág és az mikor szárad meg ilyen időben? Meg felveszed 3x ugyanazt a pólót, teljesen beleizzadsz szóval érted, nem túl higiénikus ennyi ruha.

Ha nem vagytok szegények akkor szerintem érdemes venni párat mert egyáltalán nem elég. Nem kell a legújabb divat szerint, de legalább néhány alapdarabot beszerezni akár túrkálóból nagyon olcsón, mert így nem okés.

2016. nov. 3. 10:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokat mosom a ruhaimat és sosincs rossz illatom,mindig jo illatom van.:)
2016. nov. 3. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés.

Bár én benéznék a szekrényedbe, hogy mi is van benne.

Rémes volt az én szekrényem tartalma is, olyan bűnronda, meg kényelmetlen ruháim voltak tininek, hogy tényleg volt két hordható/vállalható nadrágom felsőm, azt csók.

Azóta, hogy saját keresetem van, meg magamra vásárolok, előállt a nincs egy göncöm se a teli szekrény előtt:D.

Beszéld meg a szüleiddel, hogy mit szeretnél, kérj rá pénzt, és ha nem is plázában, de magadra vásárolj be.

2016. nov. 3. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú. A régi időkben ilyesmi senkiben fel sem merült, hogy azért szégyenkezzen valaki, mert kevés a ruhája. Esetleg durkálóban tudsz venni magadnak ruhát pár száz forintért. Ott is lehet szépeket találni, de ne szégyelld magad emiatt.
2016. nov. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!