Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet eltávolítani a...

Hogyan lehet eltávolítani a ruhákról a címkét?

Figyelt kérdés
Sajnos elég nagy divat lett a pólók oldalába belevarrni a címkét, ami rohadtul szúrja sokszor az oldalamat. Kivágni tejesen nem lehet, mert ahhoz meg kellene bontani a ruha varrását is, ha meg csak simán levágom, ahol tudom, akkor ugyanúgy szúr a megmaradt rész. Ötletek?

jan. 21. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Égesd meg egy kicsit a szúró kiálló részt, az be szokott válni.
jan. 21. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Amelyik olyan keményebb szúrós, az általában könnyebben szakad (mint a papír), én ezeket tépni szoktam (a két oldalt külön-külön), így teljesen a varrásnál jön le.
jan. 21. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
a cimke varrásánál óvatosan bontsd ki olloval, en mindig ogy csinalom
jan. 21. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 soknál beválik, de jártam már úgy, h kiszakította a ruhát.

#3 mármint mit bontsak ki?

Esküszöm aki ezt kitalálta, azzal csak ilyen pólókat hordatnék, de a legszúrósabb fajta címkével xD

jan. 21. 13:07
 5/8 anonim válasza:
Azért van mert a vásárlók más ruhákat hoztak vissza nem egyszer mint amit vettek
jan. 21. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 nem a címkével van bajom, hanem a helyével. Konkrétan bárhová máshová felvarrhatnák, ahol nem vágná az ember bőrét.
jan. 21. 14:07
 7/8 Metionin ***** válasza:
Én borotvapengével szoktam kibontani egészen bent a varrásnál.
jan. 21. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én de utálom ezt a rengeteg címkét manapság, és egyre nagyobbak..

A legjobb mikor pl bugyinál, valami kis tangánál a cimke szinte nagyobb mint maga a bugyi, de normálisan teljesen kiszedni nem is lehet főleg mikor 2-3 "oldalas" és egy kis darab mindig ott marad belőle örökre.

jan. 21. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!