Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dolgozni blúzban kell járni...

Dolgozni blúzban kell járni bankba, irodába, ugye?

Figyelt kérdés

Jövő héten kezdek egy bankban, irodában. Első munkahelyem lesz életemben, természetesen csak adminisztrációa feladatokat fogok csinálni, ügyféllel nem találkozok.

Ki kell öltöznöm munkához? Eddig nem mondtak semmit erről.

21/L

2024. jan. 2. 08:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Elso nap menj elegansban es kerdezd meg. En a hr-est kerdeztem meg a fonokomet
2024. jan. 2. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
(Nem csak a kérdezőt és a családját, de a hazai oktatást is minősíti, hogy állandóan vannak itt ilyen kérdések. Egyedül a jogi karrokról tudom, hogy ott azért az alap öltözködést azért elmondják a diákoknak. Rám is néztek UFO-ként, diplomás helyen, mikor meglátták, hogy tudok nyakkendőt kötni, amiről odáig azt hittem, hogy alap egy férfi esetében. De mint kiderült, nagyon nem. Japánban már a kisgyerekek kötik maguknak.)
2024. jan. 2. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Bankban csináltam a kötelező szakmai gyakorlatot. Mivel az interjú az egyetemen volt, nem láttam, hogy ők ott miben vannak. Szóval megkérdeztem a leendő főnökömet, hogy mit várnak tőlem.

A nyakkendőről meg annyit, hogy tudok nyakkendőt kötni, volt is már rajtam, de 5 éve nem hordtam úgy, hogy elvárás volt, csak úgy, hogy én akartam. Jó, ha tudod, hogy hogyan kell, de ha csak muszájból lenne rajtam, én már rég elfelejtettem volna.

2024. jan. 2. 19:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat!
2024. jan. 2. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező a blúz mindegyik bankban. Van, ahol van formaruha, egyen kendő/sál. Van ahol blúz sem kell, lehet bármilyen csinos és munkába való, ruha, felső. Én már ezer éve nem láttam klasszikus blúzos ügyintézőket bankban. Egy bank volt, ahol tudom, hogy volt kötelező fehér blúz és kendő, de csak azért, mert dolgozott ott ismerősöm. Azóta már lehet, hogy ott sem kell.
2024. jan. 3. 08:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Irodában nem kell, ha nem találkozol ügyféllel. Bár rám már szóltak többször is, hogy túl rövid a nadrágom, pedig a combom aljáig ért, de szoknya meg lehetett akármilyen mini, arra nem szóltak, úgyhogy egész nyáron egyberuhákban és szoknyákban jártam, és ja, volt olyan is, hogyha lehajolok, akkor kint van, de ez nem érdekelte őket :D Illetve egyszer volt olyan, hogy hárman voltunk újak, és az első nap küldtek egy emailt nekünk az öltözködési szabályokról. Nekem a rövidgatya miatt, másiknak a spagetti pántos felső miatt, a harmadiknak már nem tudom :D De olyan helyen is voltam, hogy leszarták, hogy konkrétan pi.csagatyát hordok éppen nyáron. De szerintem ha térd alá ér a nadrágod és a vállad meg a hasad el van takarva, akkor nem fognak beleszólni.
2024. jan. 3. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Diákmunka?
2024. jan. 3. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem kell tulgondolni nyuszko

A hetkoznapi videletnel 1 fokkal elegansabb azt mar jo is vagy

2024. jan. 3. 22:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem diákmunka.
2024. jan. 3. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az utcai viselet bőven elég,felülre vegyél valami egyszerű blúzt és kész!Meg ne legyen extrém kinézeted!Ha elegánsan akarsz öltözni,akkor tudok adni pár tippet.
2024. jan. 3. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!