Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bíróságon fogok dolgozni...

Bíróságon fogok dolgozni adminisztratív munkában. Milyen ruhájat vegyek amikben illik majd járni?

Figyelt kérdés

Farmer gondolom kilőve. Sportcipő is. Csak ilyen ruháim vannak semmi elegáns nőies. Gondolom egy bíróságon fontos, hogy nőies elegáns legyen valaki.

Milyen ruhákat cipőket vegyek?

2020. febr. 21. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szoknya-blúzzal / felső nem lőhetsz mellé...

Ha tudsz magassarkúban járni, akkor azt - ha nem akkor balerina is megfelelő.

Nadrág is jó, csak ne kopott farmert! HM-ben simán kapsz 3-4 e ft-ért ceruzafazonú nadrágot szövetből.

2020. febr. 21. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szoktak farmerben is lenni a leírók a bíróságon, de még a bírók is néha. :)

Amúgy mondjuk egy sötét nadrág, bármilyen (nem túl rövid) szoknya, kicsit elegánsabb, jobban kinéző pulóver és/vagy blúz, stb. Nem kell nagyestélyiben lenni, csak kicsit csinosabban a sima utcai viseletnél.

Nem kell magassarkú cipő sem, de azért ne sáros tornacipőben legyél. Abból is egy simább sötét, akár lapostalpú, ha neked az a kényelmes... teljesen tökéletes.

Ügyvéd vagyok, látom nap mint nap, hogy nagyon nem öltözik ki senki, olyan normális irodai környezetnek megfelelő öltözéket várnak el. Van amúgy erre ott szabályzat, de ez a gyakorlat.

2020. febr. 21. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ott majd elmondják ezek szerint mit illik hordani:)
2020. febr. 21. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs tárgyalás akkor simán hordok farmert sportcipővel, 'sima hétköznapi' felsővel. Szerencsére ennyire nem vagyunk kötve.

Első napokon én is kiöltöztem, szövetnadrág, csinos felső. Elég furán néztek rám... :D

Ha tárgyalunk akkor valami elegánsabb felső, fekete vagy sötétkék nadrág, ami nem farmer.

2020. febr. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!